Eksperimentai yra eksperimentai. Labai įdomu save išmesti iš komforto zonos, atrasti naujų detalių ir derinių sprendimų, tačiau, kad ir kokie būtų puikūs rezultatai, savo mėgstamiausią stilių giliai širdyje aš turiu.

Ir štai, kokia labiausiai sau patinku: šiek tiek pankiško rokenrolo, truputis grandžo (aprangos stilius, būdingas XX a. devintojo dešimtmečio roko muzikos atlikėjams – aut. past.) ir geriausia dalis, viską vainikuojanti pūsta tiulio suknelė.

Įvaizdis labiau tinkamas vakarui, bet tik dėl batelių. Pakeitus aukštakulnius patogia sportine avalyne, ar juodais balerinos bateliais, atrodysite daugiau nei puikiai ir dienos metu. Kad visko nebūtų per daug, plaukus rišome į tvarkingą ir estetišką kuodą.

Atminkite, jei aprangoje yra daug detalių, keistų kirpimų ar išraiškingesnių formų, plaukus geriau šukuoti tvarkingai, kad nepridėtų papildomo chaoso derinyje.

Julija Žižė (Militos Daikerytės makiažas)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)