Visada kruopščiai savo stiliumi besirūpinanti socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino skatina merginas būti savimi ir rengtis taip, kaip jos jaučia ir nebandyti būti kažkuo kitu ar vaikytis itin populiarių mados tendencijų.

„Aš visada rengiuosi taip, kaip man yra mieliausia ir nesirūpinu, kas ką pagalvos. Dažnai būna, kad tėvai ar draugas pasako: „Viešpatie, tu rimtai taip eisi į lauką?“ Ir tada aš sakau: „taip“. Būtent tuomet aš susilaukiu daugiausiai komplimentų, kai pati jaučiuosi puikiai, o ne kai stengiuosi kažkam įtikti“, – pasakojo K. Meschino.

Mergina prasitarė, kad šiuo metu jai didelę įtaką daro geras oras, o įkvėpimo semiasi iš aplinkos.

„Šiuo metu spintoje nerasite nei vieno juodo daikto – yra vien tik blizgučiai ir spalvos. O dabar, kai tokia gera nuotaika, nesinori nieko tokio blankaus rengtis. Kiekvieną dieną jaučiuosi skirtingai nusiteikusi, tad vieną dieną būnu reperė, kitą dieną – barbė, trečia dieną – cirkas ir taip toliau. Šiuo metu drabužinėje dominuoja tik ryškūs atspalviai.

O įkvėpimo semiuosi iš aplinkos, iš filmų, iš visko, kas mane sieja ir yra aplink mane. Neturiu konkrečių žmonių, tačiau savo ikonas seku socialiniuose tinkluose. Mane domina įvairūs mados tinklaraštininkai, o viena iš jų – Chiara Ferragni“, – kalbėjo visada stilingai atrodanti Karolina.

Karolina Meschino

Štai buvusi šokėja, dainininko Donato Montvydo žmona Veronika palinkėjo moterims nebijoti savęs bei aplinkinių ir visais įmanomais atvejais stengtis dėl savo pačios laimės. Jauna moteris ragina to paties siekti ir vyresnio amžiaus moterims

„Jeigu tau penkiasdešimt ir tu nori purpurinio kostiumėlio – tuomet būtinai reikia tokį apsivilkti. Mūsų visuomenei stiliaus prasme aš palinkėčiau turėti skonį, stiliaus pojūtį, niekada nepainioti cirko su gatve, bet tuo pačiu tikrai nebijoti.

Nereiškia, kad tokio amžiaus žmonėms jau reikia rinkti pinigus laidotuvių kostiumėliui ir jį nešioti. Mane labiausiai žavi tos vyresnės kartos moterys užsienyje, kurios įspūdingai atrodo. Toje pačioje Japonijoje – tos mielos babytės... Į jas žiūri ir norisi gyventi. Ten nėra to kulto, kad jeigu tau daugiau nei keturiasdešimt, tai jau šakės, tragedija ir jau reikia keliauti pas plastikos chirurgą, kuris atjaunintų perpus.

Esu gimusi Lietuvoje ir nori nenori tas stereotipas mus psichologiškai visus tikriausiai veikia, kaip mes besistengtumėme tam pasipriešinti. Bet motyvuoja mano vaikai. Todėl ir aš noriu, kad jie mane matytų jauną bei gyvybingą.

Mano dukra Adelė sako, jog nori būti kaip mama. O aš noriu, kad kai man bus penkiasdešimt ar šešiasdešimt metų, ji vis tiek norėtų būti kaip mama ir nebijotų pasenti. Aš viską darau dėl savęs, reikia dirbti su savimi, nes norisi būti įkvėpimu jaunajai kartai, kad jie visai kitaip mąstytų“, – atviravo Veronika Montvydienė.

Veronika Montvydienė

Mados prekių ženklo „Studio Toma“ savininkė Toma Jankauskaitė neslėpė, kad visos merginos žiūri į masę ir stengiasi pritapti, rengiasi vienodai ir labai bijo išskirtinumo.

„Norėčiau paraginti, kad jos nebijotų išskirtinumo ir išsirinktų sau tinkančią spalvą. Pavasaris ir vasara – tai toks metas, kai reikia puoštis spalvomis. Norint rasti sau tinkamą – būtina matuotis, žiūrėti prieš veidrodį daugybę kartų ir stebėti, kuri spalva labiausiai tinka“, – patarė ji.

Dažnai ryškiais ir išskirtiniais drabužiais besirengianti Toma prasitarė, kad kas dieną dėvi ir patogius drabužius. Tačiau ne tik spalvotus, bet ir baltus bei juodus. Vis tik vakarėlių ar ypatingų progų metu stengiasi atrodyti nenuobodžiai.

„Mėgstu pažaisti su ryškiomis spalvomis. Įkvėpimo semiuosi kiekvieną dieną ir kiekvienos akimirkos. Nes tai, ką aš darau, yra ne tik mano darbas, bet ir mano hobis. Man atrodo, kad jeigu žmogui kažkas labai patinka, įkvėpimo jam net nereikia ieškoti, jis savaime ateina – net ir vairuojant automobilį ar būnant duše, tiesiog bet kur“, – pasakojo Toma.

Toma Jankauskaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)