Stilistė Kamilė Bukauskaitė pristatė tris būdus, kaip lengvai suderinti šį iš pirmo žvilgsnio pretenzingą rūbą, rašoma „Newmood“ pranešime spaudai.

Vietoje klasikinio lietpalčio

Smėlio spalvos lietpaltis šį sezoną gali pailsėti. Jeigu savo klasikiniam garderobui norite suteikti truputį daugiau šarmo, vietoje jo rinkitės sportinio stiliaus striukę nuo vėjo. Ji neleis jums sušalti, kai dangus netikėtai apsiniauks, o vos suspindus saulei, be vargo sutalpinsite ją į savo kasdienę rankinę.

Lietpaltis

Stilingam laisvalaikiui

Muzikinių festivalių mada jau kelis sezonus vyrauja miesto stileivų garderobe. Taigi striukė nuo vėjo tapo ne tik guminių ilgaaulių kompanione, bet puikiai dera ir su džinsais, trikotažinėmis suknelėmis bei kitais laisvalaikio drabužiais.

Lietpaltis

Drąsiems eksperimentams

Mados taisyklės laisvėja, o nepriekaištingai suderintas įvaizdis dažnai tampa ne puikaus skonio, o nuobodulio ženklu. „Nebūtina tuoj pat pradėti rengtis kaip roko žvaigždei, tačiau nors kartais leiskite sau atsipalaiduoti ir pasimėgaukite kreivais praeivių žvilgsniais.“ – sako stilistė.

Lietpaltis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)