Tad ieškodami įkvėpimo pasimatymo aprangai, pasižvalgykime į didžiausias gatvės stiliaus žvaigždes ir mados tinklaraštininkes, ragina whowhatwear.co.uk.

Pradedant klasika, pavyzdžiui, aptempti džinsai ir juoda baikerio striukė, ir baigiant drąsesniais deriniais, tokiais kaip siūtos sportinės kelnės, radome kelis komplektus, kuriuos, manytume, kiekviena turite savo spintoje.

Trumpa palaidinė + kelnės aukštu liemeniu + aukštakulniai

Jeigu renkatės efektingą palaidinę, tuomet stenkitės subalansuoti įvaizdį pabrėžtu liemeniu (tačiau žiūrėkite, kad būtų patogu sėdėti!). Tai puikus derinys, jeigu susitinkate po darbo ar savaitgalį.

Romantiška suknelė + klasikiniai aksesuarai

Jausmingumas be pastangų romantiškoje raukiniais puoštoje suknelėje. Tokia suknelė ne tik maloni vilkėti, bet ir dėmesio sulauks užtektinai.

Laisvo kirpimo lietpaltis + aptempti džinsai + įspiriami bateliai

Jeigu keliaujate pietauti ar į kiną, nėra net ko svarstyti, kuo rengtis į tokį pasimatymą. Atsakymas – laisvo kirpimo paltas, aptempti džinsai ir loaferiai, dar vadinami norvegiškais mokasinais. Tiesiog kasdienė elegancija.

Efektingas sijonas + neutrali palaidinė

Susitinkate su tėvais ar pabėgate į koncertą? Jums reikės universalaus aprangos komplekto, kad galėtumėte atlikti visus socialinius reveransus. Paprasta, bet stilinga palaidinė sutramdys pritrenkiantį vidutinio ilgio sijoną su skeltuku priekyje.

Aptempti džinsai + odinis švarkas + bateliai smailais kulniukais

Kalbant apie pasimatymų aprangą, yra keletas klasikinių variantų, kurie visada po ranka. Pavyzdžiui, jūsų mėgstamiausi aptempti džinsai, odinis švarkas ir aukštakulniai. Jausitės pasitikinti savimi ir elegantiška.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)