Jei norite žengti koja kojon su mada, tačiau nedrįstate rinktis ekstravagantiškų, akį traukiančių įvaizdžių, V. Šaulytė rekomenduoja papildyti klasikos gerbėjų gretas.

„Paprastai moteriai kasdienai puikiai tiks palaidinės + klostuoto sijono derinys arba palaidinės + plačių kelnių duetas. Nebūtina prisigalvoti įmantrių įvaizdžių, kad atrodytumėte stilingai“, - sako stilistė.

Neprašausite pasirinkinę monochromatinį įvaizdį – pavyzdžiui, nuo galvos iki kojų apsirengę prislopinta geltona spalva. Tai gali būti tiek klasikinis kelnių ir švarko kostiumėlis, tiek to paties atspalvio palaidinė ir sijonas.

„Paprastos, laisvo silueto suknelės dabar – taip pat topas“, – priduria V. Šaulytė.

Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas

Drąsesnėms šį pavasarį siūloma derinti nesuderinamus dalykus.

„Dabar – minimalistinio kičo metas. Galite vilkėti pastelinės spalvos viršų, o sijoną rinktis ryškiai žalią. Svarbu nebijoti eksperimentuoti. Pirmasis žingsnis - tai pasimatuoti drabužių derinį namuose, nes, būna, iš anksto save nuteikiame, kad atrodysime juokingai. O atsistoji prieš veidrodį ir pamatai, kad, iš tiesų, puikiai tinka!" – tikina stilistė.

V. Šaulytės taip pat teiravomės, iš kur semtis aprangos idėjų.

„Dabar – Instagramo era, ten galima išvysti išties įdomių derinių. Dar vienas šaltinis – gatvės mada! Atšilus orams mieste galima išvysti daug ryškių, stilingų moterų. Pilkuma traukiasi į šalį. Semkitės idėjų iš žurnalų, gatvių, interneto platybių. Visur, kur bepasisuksi, slypi įkvėpimas“, – sako V. Šaulytė.

Šio sezono topai pagal V. Šaulytę:

  • Klostuoti arba asimetriški sijonai.
  • Gėlėtos palaidinės – jei anksčiau buvo baisu prašauti su gėlių raštais, dabar jie – ant bangos!
  • Plačios languoto arba dryžuoto audinio kelnės.
  • Aksesuarų fronte – lankeliai, šilko skarelės (ryšėkite tiek ant galvos, tiek ant kaklo), masyvūs aksesuarai. Iš mados išėjusi įvaizdžio detalė, kurią turėtumėte padėti į šalį – chokeris.
  • Akiniai – katės akių formos, taip pat madingi keistų formų, futuristiniai ir masyvūs akiniai. Dar viena tendencija yra veidrodinio tipo akiniai.

Renginio akimirkos ir svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)