1. Aš visada esu už mokasinus – klasikinius rudos spalvos.
  2. Negaliu apsieiti be vyriško stiliaus marškinių. Be jų aš neįsivaizduoju savo garderobo. Kartais net galima paimti ir pasiskolinti vyro marškinius.
  3. Marinistiniai šortai. Juos renkuosi aukščiau kelių.
  4. Man labai patinka suknelės, o vasarą pačias gražiausias galima nešioti be ypatingų progų.
  5. Visada aukštakulnių turiu daugiau nei jų nešioju. Man labai gražu tokie aukštakulniai, kur aukštas kulnas ir kuo mažiau audinio, kuo mažiau odos, daugiau virvelių ir nuogos kojos.
  6. Laisvalaikiui mėgstu rinktis marinistinį stilių, kuris man yra labai artimas ir mylimas.
  7. Man visada labai patinka ir toks drabužių stilius, kuris atspindi 80-ųjų laikmetį.
  8. Kalbant apie audinio faktūrą, šią vasarą aš rekomenduočiau rinktis taškelius ir gėles.
  9. Klasikinė odinė striukė yra absoliučiai nepamainomas mano daiktas. Juodą rokerišką striukę nešioju visada, net ir prie 20 laipsnių šalčio. Ir gražu, ir stilinga, ją nešioju kažkur nuo 15 metų. Ji man kaip antroji oda.
  10. Taip pat labai gražu ir lietpaltis. Bet jį aš visada rekomenduočiau rinktis dydžiu didesnį todėl, kad būtų galima laisvai atsiraitoti rankoves, o ties liemeniu siūlyčiau ne susisegti, o susirišti lietpalčio diržą. Manau, kad tai esminis lietpalčio dalykas.

„Man yra gražu marškiniai, kurie moteriai atrodo tarsi per dideli, tarsi vyriški. Tai lygiai taip pat kalbant apie lietpaltį – jis atrodo šiek tiek kaip vyriški marškiniai. Man gražu, kai jis yra truputį didesnis. Užsimetei ir išbėgai.

Įliemenuoti paltukai yra kas kita, bet lietpaltis, kaip ir vyriški marškiniai, yra gražu, kai yra tarsi šiek tiek per dideli. Palto diržą – segiesi, o lietpalčio – rišiesi laisvai.

Labai įdomu, kai renkuosi drabužių dydžius – visus rūbus aš perku S dydžio, bet tam tikrų drabužių modelius – lietpalčius ir marškinius aš visada perku didesnius nei man reikėtų“, – pasakojo Liepa.

Pasidomėjus, ką planuoja įsigyti šiltuoju metų sezonu, L. Rimkevičienė neslėpė, kad svajoja apie dar vieną naują maudymosi kostiumėlį.

„Man labai gražu yra vientisi, bet irgi tokie, kur šiek tiek 80-ųjų metų stiliaus – sportinio tipo, labiau iškirptais klubais“, – pasakojo moteris.

Tai pat Liepa prasitarė, kad vasarą vertėtų atsisakyti ir makiažo. Pasak jos, svarbiausia vandeniui atsparus tušas ir daugiau nieko nereikia.

Liepa Rimkevičienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)