Kukli juoda suknelė

Tokia suknelė išgelbės, jei skubate į tokią vietą, kur įprasta rengtis elegantiškai, įskaitant jūsų biurą. Nepaisant to, ar dirbate su sportiškai besirengiančia liaudimi, ar su kostiumuotais vyrais bei dalykiškai atrodančiomis moterimis, juoda suknelė aukštu kaklu tiks visais atvejais. Be to, pasiūta iš tampraus audinio, ji yra itin patogi.

Gatvės mada

Kelnės iki čiurnų

Šiek tiek puošnesnės už džinsus, bet vis dar tinkančios kasdienei aplinkai, ties čiurnomis trumpintos kelnės yra drabužių spintos darbinis arkliukas. Tokias kelnes galite derinti beveik su bet kuo: pradedant paprastais marškinėliais ir baigiant išskirtinėmis palaidinėmis. Tačiau turėkite galvoje, kad tokios kelnės turi baigtis tiesiai virš jūsų čiurnų ir apglėbti jūsų kojas, bet pernelyg tampriai jų neaptraukti.

5 mados taisyklės, kurias galite ir turėtumėte sulaužyti

Lengvas megztukas

Tokį megztuką galite vilkėti prie aukščiau minėtų kelnių. Spalvą ir modelį galite rinktis savo nuožiūra, bet geriausia, kad toks drabužis būtų vienspalvis.

Victoria Beckham

Lietpaltis

Jau daugybę kartų sakėme, kad lietpaltis niekada jūsų nenuvils. Klasikinis lietpaltis yra žavingas tuo, kad jis elegantiškai bei šiuolaikiškai atrodo tiek prie laisvų kelnių ir marškinėlių, tiek prie juodos mažos suknelės. Iš tikrųjų tai yra vienas lengviausių būdų savo išvaizdai suteikti momentinio rafinuotumo, net jei išlipote iš lovos vos prieš penkias minutes.

Juodi bateliai su liežuvėliu

Tai bateliai, kurie sujungia visus šiuos elementus. Rinkitės juodus batelius su liežuvėliu (loaferius), kurie gali būti tikri chameleonai. Šie vyriškos avalynės įkvėpti bateliai bet kuriam ansambliui suteikia daug pastangų nereikalaujančio, androgeniško prašmatnumo, ir nors neturi pakulnės, jie atrodo labai dalykiškai, jei avimi prie juodos suknelės ir juodų pėdkelnių (ir, jei atvirai, net nuogomis kojomis).

Ece Sukan
Lietpaltis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)