Taigi, kas vėl madinga? Kokius 9-ojo dešimtmečio stiliaus elementus dizaineriai mums siūlo pritaikyti šiuolaikinėje madoje? Juk sunku atsispirti šio sezono mados mums pasiūlytai galimybei būti stilingoms kaip princesė Diana.

Aksesuarai. Masyvūs papuošalai, ypač auskarai – puoškitės jais. Tegu tai būna 9-tą dešimtmetį išpopuliarėjusi bižuterija, tačiau nepameskite ir saiko jausmo.

Selena Gomez

Svarbus aksesuaras – diržas! Platūs, juosmenį pabrėžiantys diržai formuoja išraiškingą moterišką siluetą, pabrėžia figūrą.

Rankinės.­ Didelės ir mažos, tačiau šiuolaikinė mada savaip interpretuoja 9-ojo dešimtmečio madą ir kelias rankines siūlo nešioti vienu metu! Be to, šių metų mada susigrąžino ir dar vieną, jau seniai pamirštą, būtent iš 9-ojo dešimtmečio atėjusią rankinę-pinginę, tvirtinamą prie diržo! Šis turistų pamėgtas praktiškas aksesuaras tapo vienu geidžiamiausių didžiausių stileivų aksesuarų, dėvimu prie suknelių ir aukštakulnių.

Diržai

Apranga. Laisvos kelnės, švarko ir kelnių kostiumas, midi sijonų ir suknelių ilgis, dominuojanti viena viso rūbų derinio spalva (ryški violetinė, raudona, geltona, taip pat pasteliniai atspalviai, permatomos medžiagos, blizgesys ir languoti audiniai). Pernai metų topą – apnuogintus pečius, keičia išryškinta pečių linija – į madą grįžta 9-ojo dešimtmečio simbolis – petukai! Taip pat madingas 9-ojo dešimtmečio variantas – apnuogintas vienas petys.

Tom Ford
Gatvės mada, rožinė, raudona

Detalės. Nebūtina skubėti įsigyti daugybės naujų rūbų ir aksesuarų, turimus rūbus galima papildyti naujomis, galbūt net jau turimomis detalėmis ar aksesuarais. Švarkus, sukneles ir megztukus puoškite sagėmis – jos labai madingos, derinkite kelias vienu metu.

Turimą švarką susijuoskite plačiu diržu – bus naujas, stilingas įvaizdis. Rinkitės vienspalvius rūbų derinius nuo galvos iki kojų – efektas ir stilingas įvaizdis garantuotas.

Svarbiausia, kad rūbai tiktų ir patiktų jums pačioms, nes tendencijų daug, madingų įvaizdžių – daugybė, o jei pritrūks idėjų, paieškokite princesės Dianos klasika tapusių įvaizdžių, juk jei mokytis reikia iš geriausių ir stilingiausių, kodėl ne iš princesės?

Princesė Diana

Daugiau patarimų rasite mados tinklaraštyje „StyleInn“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)