1. Gal jau turiu tokį drabužį?

Atrodytų, savaime suprantama, tačiau neretai asortimentas parduotuvėse kartojasi, taigi visai įmanoma, kad savo spintoje rastumėte praktiškai identišką drabužį. Jei naujas drabužis atrodo matytas ir labai jums mielas, didelė tikimybė, kad turite bent kelis panašius egzempliorius.

2. Taip, jau turiu panašų drabužį, tik ar nusipirkusi naują tikrai atsisakysiu seno?

Dėmesio – nepakanka pritariamai linktelėti galvą! Pirmiausia grįžkite namo, susiraskite seną drabužį, nuneškite į labdaringą organizaciją ar atiduokite perdirbimui. Tik tada galite grįžti į parduotuvę ir nusipirkti naują.

3. Ar šis drabužis tiks prie turimo garderobo?

Prekės ženklo „Next“ duomenimis, įmonė padidino savo pelną 1,5 proc. per paskutinį praėjusių metų ketvirtį. Manoma, taip yra todėl, kad kompanija labai palengvina klientams apsipirkimą – prie kiekvienos palaidinės yra tinkantis sijonas, kelnės, švarkas, džemperis. Dera ne tik spalvos. Išmintingai suderinti ir raštai. Be vargo sudėliosite ne vieną ansamblį. Stenkitės visada vadovautis šiuo principu. Galbūt teks įsigyti vienu kitu drabužiu daugiau, bet turėsite daugiau derinių, ir tai bus sumaniai išleisti pinigai.

4. Ar nusifotografavau?

Ne tam, kad pridėtumėte savo nuotraukų į Instagramą, o tam, kad pamatytumėte, kaip iš tiesų atrodo striukė. Žiūrėdamos į save veidrodyje, neretai matome tai, ką norime matyti arba išgalvojame trūkumus. Fotoaparatas niekada nemeluoja. Žinoma, jei mokate fotografuoti.

5. Ar turiu prie šių drabužių tinkančius batus?

Taip, tai ne mažiau svarbu. Suknelė nuostabiai atrodo prie nuogų kojų, bet dabar – žiema, reikės pėdkelnių, o jos gali sugadinti vaizdą. O gal dar reikės ir ilgaaulių? Įvertinkite, kokia tikimybė, kad rasite sau tinkančius ir patinkančius.

6. Ar turiu tinkamus apatinius drabužius?

Jei ne, galbūt pats laikas nusipirkti naują liemenėlę, užuot matavusis 53-ią tamsiai mėlyną džemperį. Tegul 2018 m. jūsų garderobe nelieka nunešiotų liemenėlių.

7. Ar galiu dabar vilkėti šį drabužį?

Nes jei tai vasarinis drabužis, a) galėsite jį nusipirkti vasarą, b) gali būti, kad atšilus orams šis drabužis jums nebepatiks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)