Kad tau nereikėtų sukti galvos ir skaityti daugybės straipsnių, aš viską sudėjau į vieną vietą. Taigi, kaip, kas ir kodėl? Į ką svarbu atkreipti dėmesį ir kaip nepasimesti tarp daugybės pasiūlymų?

1. Oficiali 2018 metų spalva – purpurinė. Didžiausia sėkmė pranašaujama pasteliniams atspalviams bei levandų spalvai.

2. Menas. Meno kūriniai drabužiuose – viena iš ryškiausių 2018 metų tendencijų užkariavusių podiumus. Pradedant nuo Andy Warhol ir baigiant komiksų aplikacijomis. Viskas, kas ryšku ir rėžia akį.

3. Langeliai. Tai tikriausiai viena mano mėgstamiausių tendencijų. Languoti švarkai, sijonai ir net batai – langeliai pavasarį/vasarą valdys gatvės stileivių garderobus.

4. Lietpaltis kitaip. Kad lietpaltis yra nemirštanti klasika – mes visi žinome. Tačiau šį pavasario/vasaros sezoną jis atgyja ir suspindi kitaip, dar nematytai, galbūt kažkam keistai, bet anaiptol ne nuobodžiai.

4. Kutai. Jie grįžo su trenksmu. Galbūt dėl to, kad tai primena vasarą ir lengvą valiūkiškumą, o galbūt dėl to, jog bet kokiam drabužiui ar aksesuarui jie suteikia dramatiškumo ir individualumo.

5. Gėlės. Žinau, žinau, tikriausiai ne vienas perskaitęs šį punktą pavartė akimis. Bet šį sezoną gėlės yra kitokios, jos kvepia 60-tųjų stiliumi. Atrodo kitaip ir tikrai įneša „šviežumo“ į tavo garderobą.

7. 80-tųjų ir 90-tųjų sportinės mados dvelksmas. Būtent šių dešimtmečių sportinė apranga grįžta į mūsų kasdieninį sporto-laisvalaikio stilių.

8. Plastikas. Turbūt jau pastebėjote, kad iš plastiko pagaminta lauko apranga „ima viršų“ – plastikiniai paltai, kelnės ir net avalynė tapo daugelio dizainerių arkliuku, pradedant „Chanel“ ir baigiant „Valentino“. Man asmeniškai tai atrodo labai įdomi ir verta dėmesio tendencija, na, bent jau plastikinį lietpaltį lietingam pavasariui tikrai siūlyčiau įsigyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)