Drabužinės pagrindą sudarantys daiktai ne tik šaunūs ir nepakeičiami patys savaime, bet ir puikiai dera su bet kuo, taigi, pasirūpinus tokiu rinkiniu, kiekvieną rytą tikrai nebereikės labai ilgai sukti galvos, ką apsirengti.

Trumpiau tariant, daiktai, apie kuriuos kalbėsimės, tarsi skirtingos kaladėlės, iš kurių kaskart galima sudėlioti vis kitą derinį. Tai idealiai jums tinkantys džinsai, odinis švarkas, tinkantis praktiškai prie bet ko, ir juodi aukštakulniai, išgelbėsiantys visus vakarėlius ir darbinius susitikimus.

Taigi, jeigu ieškote įkvėpimo, kaip organizuoti savo drabužinę, neabejotinai jo rasite būtent čia. Tad ką savo spintoje privalo turėti kiekviena mergina ir moteris? Pradėkite ekskursiją.

1. Balti marškinėliai

Ar ketinate sluoksniuoti pasirinkus drabužius ar tiesiog pasirinkti klasikinį variantą ir juos priderinti prie džinsų, balti marškinėliai – nepamainomas kiekvienos stilingos moters drabužis. Ekspertai rekomenduoja jų turėti ne vieną ir ne du. Svarbiausia – laiku išmesti užskalbtus, pageltusius ir papilkėjusius.

2. Klasikinis kokybiškos sudėties megztukas

Tenka pripažinti, kad kašmyras tikrai reikalauja ypatingos priežiūros ir rūpesčio (mūsų patarimas: kašmyro gaminius reikia skalbti rankomis, o gręžti tik švelniai ir per rankšluostį), tačiau toks megztukas prie džinsų atrodo tiesiog fantastiškai. Tai mezginys, kuris sušildys tiek vėsią vasaros naktį, tiek suteiks šilumos vilkimas po žieminiu paltu.

3. Idealiai tinkantys džinsai

Nors prigludę džinsai ir nebelaikomi tokia stiliaus konstanta, kokia buvo prieš kelerius metus, jie vis dar įvardijami kaip vienas iš būtinų stilingos moters drabužinės akcentų. Tiesiog nepatingėkite nueiti į specializuotą džinsų parduotuvę ir paprašykite konsultantės pagalbos: specialistai neabejotinai padės išsirinkti geriausiai jūsų figūrai tinkančius džinsus.

4. Juodi aukštakulniai

Kalbant apie avalynę, klasikinis variantas, tiesiog būtinas kiekvienai stilingai merginai ar moteriai, yra juodi aukštakulniai. Vėlgi – tereikia išsirinkti tinkamus. Norite tikėkite, norite – ne, tačiau ir aukštakulniai gali būti tikrai patogūs.

5. Ryški nedidelė rankinė

Tiek į darbą, tiek į vakarėlį – tokia rankinė visais gyvenimo atvejais bus ištikimiausia palydovė. Dvejojate dėl spalvos? Galime pasufleruoti raudoną – ji tiks visur ir visada.

6. Balti marškiniai

Balti marškiniai (puikiai tiks ir pasiskolinti iš mylimojo spintos) – visada stilingas ir šventiškas pasirinkimas. Stiliaus ekspertai sako, kad, pasirinkusios būtent tokį drabužį, niekada nesuklysite.

7. Pieštuko formos sijonas

Gera žinia ta, kad su biuru pirmiausia siejamas pieštuko formos sijonas tiesiog idealiai tinka ir prabangiam savaitgalio įvaizdžiui. Šis smėlio laikrodžio siluetą sukuriantis sijonas puikiai dera su šilko palaidine ar stilingais marškinėliais.

8. Odinė striukė
Odinė striukė tinka ne tik rokerėms. Šis rūbas tinka prie praktiškai bet ko. Prie suknelės, kurią išsirinkote draugės vestuvėms? Taip. Prie džinsų? Dar ir kaip. Prie baltų marškinių? Tai jau.

9. Vyriškos mados įkvėptas masyvus laikrodis

Nemėgstate juvelyrinių dirbinių, tačiau norisi akcento, padėsiančio užbaigti įvaizdį? Puikiai tiks masyvus vyriškas rankinis laikrodis. Tiesiai į dešimtuką.

10. Susiaučiama suknelė

Tai laikui nepavaldus suknelės modelis, atlaikęs ne vieną stiliaus išbandymą. Be to, siluetas puikiai tinka bet kokios figūros merginai ar moteriai.

11. Neutralios spalvos lygiapadžiai

Aukštakulniai – ne vienintelis apavas, su kuriuo galite atrodyti nuostabiai. Tai kuo puikiausiai gali ir pora stilingų lygiapadžių.

12. Akiniai nuo saulės

Tiesiog privalomas aksesuaras, įvaizdžiui suteikiantis žaismės ir paslaptingumo. Be to, labai praktiškas.

13. Stilingi aulinukai

Aulinukai būtini kiekvienos madai ir stiliui neabejingos moters ir merginos garderobe. Norisi kažko netradicinio? Puikiai tiks sidabrinės odos.

14. Klasikinio kirpimo kelnės

Nors iš pirmo žvilgsnio ir primena mokyklos uniformą, tiesa ta, kad jų universalumas nepalieka abejingų – ir prie aukštakulnių, ir prie laisvalaikio batelių. Efektas garantuotas.

15. Lietpaltis

Klasika ir stilius. Daugiau tiesiog nėra, ką pridurti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)