„Newmood“ stilistai pristato 4 ryškiausias 2017 rudens tendencijas, į kurias krypsta visų avalynės mylėtojų akys. O jei spintoje jau trūksta vietos, atminkite – Carrie Bradshaw laikydavo batus net orkaitėje.

Aksomas

Tai naujasis zomšas. Tik trapesnis, dailesnis, seksualesnis, koketiškesnis, elegantiškesnis, paslaptingesnis... Aksomas šį sezoną aprėpia ne tik batus, bet ir rankines. Ir nors iš pradžių gali pasirodyti pretenzingas, vis gi tampa beveik bet kurio derinio karūna.

Aksominiai batai

Metalo detalės

Atrodo nieko čia nebenustebinsi, bet metalas atranda vieta vis naujuose deriniuose. „Rock“ įvaizdis nuo galvos iki kojų? Primityvu, atgyvenę, nuobodu ir tinka nebent teatre vaidinant baikerę. Šiandieninis etalonas – pusiausvyra. Ne tik gyvenime, bet ir stiliuje. Taigi nenuostabu, kad šiurkščios kniedės tobulai dera su jaukiais oversize mezginiais ar griežtu ir struktūrišku klasikiniu stiliumi.

Batai su metalo detalėmis

Aplikacijos ir siuvinėjimai

Pasibaigus vasarai jie niekur nedingo, tiesiog nugulė ant aulinukų ir rankinių. Musės, gėlės, žmogeliukai – viskas tik tam kad ruduo nebūtų toks niurus. Patikėkite, Love Moschino rankinė su akimis džiugina labiau nei tobulai juoda klasika.

Ekspedicija

Mergina su aukštakulniais iškyloje gamtoje – mokyklos laikų klasika. Nebūkite ta mergina! Jauskitės patogiai ir gražiai net ir ekstremaliose situacijose. Ekspedicijų įkvėpta mada šį sezoną užkariauja ne tik aktyvaus, bet ir miesto laisvalaikio garderobą. Suvarstomi, avikailiu dekoruoti aulinukai ir patogi kuprinė tiks ne tik prie kalnų, bet ir prie džinsų bei kavos išsinešimui.

„Auksinė taisyklė – akis džiugina ir širdį glosto tik nauji stilingi pirkiniai. „Turiu nuo praėjusio sezono“ – prastas pasiteisinimas. Nebent tai amžinieji „stilleto“. Kitu atveju, gyvenimas per trumpas nuobodiems batams. Taigi, nors vieną porą šį sezoną teks įsigyti. Ne iš tuštybės – dėl dvasinės sveikatos“ – vienbalsiai sako stilistų komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)