Štai keli patarimai, ką rengtis ir ko nederėtų rengtis į kokteilių vakarėlį.

NE Nevilkėkite per daug atvirų drabužių.
TAIP Drabužio kraštai ir iškirptės kraštai turi būti tinkamo ilgio ir tinkamoje vietoje.

Pagrindinė taisyklė – nevilkėti to, ko nesirengtumėte į darbą. Kokteilių vakarėlis nėra pasilinksminimas su merginomis mieste.

NE Nemūvėkite džinsų.
TAIP Mūvėkite puošnias kelnes.

Pasirinkusi į kokteilių vakarėlį džinsus, būsite apsirengusi per daug kasdieniškai. Tiesa, niekas nesako, kad būtina vilkėti suknelę – puošnios kelnės ne prastesnis variantas.

NE Neateikite su didžiule rankine.
TAIP Delninukei, nedideliam suspaudžiamam rankinukui po pažastimi.

Didelė rankinė kokteilių vakarėlyje, ypač vilkint dailią suknelę, atrodo grubiai, ne vietoje. Delninukė ar maža rankinė su ilga rankena atrodo elegantiškai, rafinuotai.

NE Nepadauginkite aksesuarų.
TAIP Geriau vienas ryškus aksesuaras.

Net Coco Chanel rekomendavo prieš einant iš namų nusiimti vieną aksesuarą. Geriausias sprendimas – vienas mėgstamas papuošalas.

NE Sportiniams bateliams.
TAIP Aukštakulniams.

Oficialesnio pobūdžio renginyje patartina avėti aukštakulnius (bet kokio stiliaus). Įmanomas variantas puošnesni lygiapadžiai bateliai, bet jokiu būdu ne sportiniai bateliai.

NE Neturi matytis ar išryškėti apatiniai drabužiai.
TAIP Įsigykite tinkamus apatinius.

Jokiu būdu neturi matytis liemenėlės petnešėlės, neturi išryškėti jos raštas ar pan. Tai ne mažiau svarbu, nei nesiauti sportinių batelių.

NE Plaukų gumelėms ant riešo.
TAIP Apyrankei.

Atrodytų, savaime suprantama, bet daugybė moterų užsimauna ant riešo plaukų gumelę, net elegantiškuose renginiuose. Vietoje gumelės – daili apyrankė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)