„Aš, pavyzdžiui, neturiu noro išeiti į miestą atrodanti kaip zombis ar pabaisa, tad ir kitoms merginoms rekomenduoju rinktis tokį įvaizdį, kuris yra neįprastas ir išryškinantis moteriškus bruožus“, – teigė J. Gafarovaitė-Rašimienė.

Tokį makiažą užtrunka pasidaryti apie 1 – 2 valandas. Pasak vizažistės, grimuoti nėra sudėtinga, jei jūsų ranka yra įgudusi. Įvaizdžiui buvo naudotos ir priklijuojamos ausys, spalvoti kontaktiniai lęšiai.

Vaizdo klipą, kuriame J. Gafarovaitė-Rašimienė daro elfės įvaizdį Helovino vakarėliui galite peržiūrėti čia:

Kad pasidarytume įdomų Helovino makiažą nebūtina pirkti naujų priemonių.

„Pavyzdžiui, jei reikia išryškinti lūpas juodai – visada galite panaudoti akių pieštuką. Šiam lūpų makiažui atlikti aš panaudojau tamsiai rudą antakių pieštuką. Jei neturite kontūravimo priemonės, veido bruožus išryškinti jums padės švelniai rudas matinis akių ar antakių šešėlis“, – patarė ji.

J. Gafarovaitė-Rašimienė lankė didžiausią grimo mokyklą pasaulyje, esančią Holivude, ir ten pastebėjo, kad Amerikoje visi švęsdami Heloviną rengiasi garsiausių metų filmų herojais ir stengiasi kuo labiau išsiskirti iš minios. Vizažistė tikino, kad užsidėjus paprastą kaukolės kaukę ir juodą apsiaustą nieko nebenustebinsi, visiems įdomiau, kai į įvaizdį įdedama daugiau darbo ir kūrybiškumo.

Lietuvoje Helovino vakarėliai vis labiau populiarėja ir žmonės nemažai investuoja į savo įvaizdį. Anot vizažistės, jie užsisako ne tik makiažą, bet ir išsinuomoja dizainerio kostiumą už, kurį vienam vakarui sumoka iki kelių šimtų eurų.

Su DELFI Stiliumi vizažistė pasidalino makiažo etapų nuotraukomis:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)