Smėlio laikrodžio figūra: vidutinio ilgio suknelė ir aukštakulniai bateliai

Jeigu gamta jus apdovanojo smėlio laikrodžio figūra, turėtumėte akcentuoti savo moteriškumą ir visiems laikams pamiršti beformes sukneles. Rinkitės midi ilgio sukneles ir būtinai akcentuokite liauną liemenį dirželiu. Rudenį stilistai rekomenduoja žvalgytis į sodrių žemės spalvų sukneles, prie kurių idealiai tiks plonas metalinis dirželis ir panašaus metalinio spindesio aukštakulniai.
Rudens deriniai

Smulkaus sudėjimo merginoms – platėjantys džinsai ir į juos sukišta palaidinė

Esate smulki ir mažo ūgio? Rudenį tiktai neliksite nepastebėta, jeigu įsigysite platėjančius džinsus, o į juos sukišite palaidinę. Toks sprendimas nepaslėps jūsų sudėjimo ir atrodys labai elegantiškai.
Rudens deriniai

Kriaušės formos figūra – prigludęs viršus ir klostuotas sijonas

Toms merginoms ir moterims, kurių apatinė kūno dalis stambesnė nei viršus, stilistai rekomenduoja rinktis prigludusias pečių trapumą išryškinančias palaidines ir klostuotą vidutinio ilgio sijoną. Moteriškas, žavus ir amžinai madingas derinys.
Rudens deriniai

Obuolio formos figūra – raštuota vidutinio ilgio suknelė ir ilgaauliai virš kelių

Idealiausias pasirinkimas šiam rudeniui – stambių gėlių raštų suknelė ir elegantiški ilgaauliai virš kelių. Pasiruoškite komplimentų lavinai.
Rudens deriniai

Aukštaūgėms – idealiai tinkantis švarkas, golfas ir paraitoti džinsai

Nors ilgakojėms damoms problemų su apranga praktiškai nekyla, bet ir joms svarbu rinktis puikus sukirptus derinius ir neatrodyti banaliai. Prie paraitotų džinsų apsiavusios aukštakulnius atrodysite tarsi į gatvę nužengusi tiesiai nuo podiumo. Horizontaliai dryžuotas golfas – puikus moteriškų formų akcentas.
Rudens deriniai

Visiems figūros tipams – ilgas megztinis ir džinsai

Jūsų mėgstami džinsai ir jaukus megztinis (kuo ilgesnis, tuo geriau) – šis derinys išgelbės visada.
Rudens deriniai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)