Metus žvilgsnį į podiumu žengiančias Simone Rocha kolekciją demonstruojančias manekenes dėmesį patraukia nuo galvos iki kojų į rudą aksomą įsupti modeliai ir karalienės Viktorijos laikus primenantys diržu sujuosti paltai, rašo „The Telegraph“.

Taigi, rudas paltas, kad ir pasiūtas iš kiek nuosaikesnio audinio, tikrai gali būti tas pirkinys, kurį įsigijusios šį rudenį neprašausite.

Mados namai „The Row“ ateinančiam sezonui pasiūlė dumblo rudumo paltų su pilkomis detalėmis, o Victoria Beckham – 8-ąjį dešimtmetį menančių smėlio spalvos kostiumų. Kitų mados kūrėjų kolekcijose ruda dominuoja audinių raštuose ir piešiniuose.
Victoria Beckham AW17

Parduotuvė „Net-a-Porter“ rudą įvardija kaip naujo tipo neutralų atspalvį. Anot mados diktatorių, blankių tonų, galima sakyti, bespalvė paletė – viena iš būdingiausių artėjančio sezono tendencijų.

„Net-a-Porter“ madingų drabužių pardavimo skyriaus vadovė Lisa Aiken teigia, kad atėjo metas paneigti su ruda spalva susijusį mitą. Nors tradiciškai manoma, kad ruda spalva nepaklausi, ji gali būti šiuolaikiška ir atrodyti net labai prabangiai. Viskas, ko reikia, – tai mokėti ją pateikti, kūrybiškai apsvarstyti iki šiol neišmėgintus derinius.
Rudenį neišsižadėkite rudos spalvos

„Vadovaujantis naujomis taisyklėmis, rudą galima kuo puikiausiai derinti su juoda. Tai klasikinei mėlynos ir juodos kombinacijai analogiškas derinys. O norint susikurti unikalų stilių, įvairių tonų rudą galima derinti su kitais natūraliais atspalviais ir baltais aksesuarais“, – sako L. Aiken.

Prisijaukinti artėjančio sezono tendenciją labai paprasta – tiesiog pakeiskite juodus aksesuarus rudais. Atspalvių pasirinkimas išties platus, pradedant šokolado rudumu ir baigiant pasteliniais, pilkšvai ar gelsvai rusvais tonais. Taigi, jei šiuo metu svarstote, kuo, artėjant rudeniui, būtų galima papildyti turimą garderobą, įsigykite didelę ir talpią rudos spalvos rankinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)