Džinsiniai marškiniai ir sportbačiai

Baltą suknelę galite papuošti savo mėgstamiausiais plonyčio džinso marškiniais, kuriuos tereikia valiūkiškai apsirišti apie liemenį. Įvaizdį galite užbaigti apsiavusios paprastus baltus sportbačius.

Kimono ir aukštakulniai

Lengvos šilkinės skraistės visiškai pakaks nesušalti vėsesnį rugpjūčio vakarą. Ji ne tik sušildys, bet ir leis paslėpti figūros trūkumus ir suteiks žavesio bei lengvumo. Tereikia ansamblį papildyti puošnesniais bateliais ar basutėmis – jūs jau pasiruošusios svarbiausiam gyvenimo pasimatymui.

Įsispiriami bateliai ir šiaudinė skrybėlė

Jeigu manote, kad jūsų paprasta balta suknelė tinkama tik eiti į paplūdimį, klystate. Apsiaukite įsispiriamus batelius, pasipuoškite šiaudine skrybėle ir galite žingsniuoti į susitikimą su draugais kavinėje.

Ryškūs aukštakulniai ir drąsių raštų delninė

Balta suknelė puikiai dera su ryškesniais aksesuarais. Gyvatės odos rankinė? Ryškiai rožiniai aukštakulniai? Pažadame, kad tokiu atveju balta suknelė tikrai neatrodys blankiai.

Megztinis ir per kulkšnis užsegamos basutės

Įliemenuotas megztinis ar švarkelis, per kulkšnis užsegamos basutės ir ryški delninė – tai viskas ko reikia, kad paprasta balta suknelė atsiskleistų visiškoje kitoje šviesoje. Toks derinys puikiai tinka net darbui.

Odinis švarkelis ir bateliai, užsegami per keltį

Kadangi artėja ruduo, vakarais gali jau būti vėsoka. Tad odinis švarkelis labai tiks apsisaugoti nuo vėsumos. Prie suknelės ir švarkelio dar galima priderinti batelius storesne pakulne. Ir nepamirškite metalo spalvos delninės.

Džinsinis švarkelis ir aulinukai

Kai pagaliau ateina laikas išsitraukti senus gerus aulinukus, nepamirškite jų apsiauti prie mažos baltos suknelės. Priedo tereikia džinsinio švarkelio ir madingos rankinės. Ir būsite kiečiausia mergina.

Balta suknelė: su kuo ją derinti?
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)