– Kuprinės – vis dar populiarios ar pamažu traukiasi į mados pasaulio šešėlį?

– Kuprinių mada evoliucionuoja, nors populiarumo pikas buvo praėjusiais metais, šįmet kuprinės išlieka aktualios ne tik tarp studentų, bet ir tarp gatvės stileivų.

Šį sezoną madoje ypač didelės arba labai mažos, vos talpinančios telefona ir lūpų dažus, rankinės. Didelių rankinių pakaitalu gali tapti kuprinė, kuri ne tik talpi, bet ir patogi bei stilinga, suteikianti įvaizdžiui išsskirtinumo.

Gyvenimo tempas vis greitėja, todėl dažnai tenka su savimi nešiotis „pusę gyvenimo“. Rankinėje turi tilpti ne tik darbui skirtas nešiojamas kompiuteris, užrašinės, asmeniniai daiktai, bet ir vakarui skirta delninė ar net aukštakulniai, kad baigusi darbą spėtumėte į draugų vakarėlį ar teatrą.
Asta Nevedomskytė

– Kokios kuprinių tendencijos vyrauja šiuo metu?

– Šį sezoną triumfuoja kuprinės-hibridai, kurios akimirksniu gali virsti per petį permetama rankine. „Fendi“ mados namų pristatyta naujovė tikra sensacija ir šio sezono „must have“, kuri gali būti derinama su visais norimais įvaizdžiais.

Kolekcijoje „Back to school“ siūloma kelių dydžių rankinės, kurias moterys gali pasirinkti ne tik pagal savo poreikius, bet ir pagal kūno proporcijas.

Manau, kad greitu metu tokie masiniai prekių ženklai kaip „Zara“ ar „H&M“ rinkai pristatys kiekvienam įperkamus „Fendi“ kuprinių pakaitalus.

– Nesivaikantiems sezoninių madų – į kokią kuprinę patartumėte investuoti, kad ji išliktų amžinai stilinga?

– Kadangi kuprinės-transformeriai užkariauja pasaulį, investavę į tokią rankinę-kuprinę tikrai neapsiriksite. Ji ne tik stilinga, bet ir universali.

Toms, kurios nori būti pasiruošusios visiems gyvenimo atvejams, reikėtų atsižvelgti, kad kuprinėje būtų atskira dėtuvė nešiojamam kompiuteriui, skyrius kitiems asmeniniams daiktams bei kišenės smulkiems niekučiams.

– Ar renkantis kuprinės dydį reikia atsižvelgti į savo kūno proporcijas?

Kaip renkantis bet kurią rankinę, taip ir kuprinę, būtina atsižvelgti į kūno proporcijas.

Aukšto ūgio ar plius dydžio moteris atrodys dar didesnė su maža rankine ar kuprine, todėl verta rinktis didesnių matmenų ir atvirkščiai.

– Prie kokios aprangos reikėtų derinti kuprinę?

– Kuprinės, kaip ir rankinės, gali būti įvairių modelių ir stilistikos, todėl renkantis kuprines reikia atsižvelgti į visumą, t.y. prie ko ir kur vykstant mes ją ketiname derinti.

Kuprinė puikiai derės prie sportinio stiliaus: džinsų, sportinių batelių ir vyriško tipo odinės striukės. Taip pat prie lengvai krentančio midi sijono, balerinos batelių ir palaidinės.

Ar tai būtų megztinis, striukė, ar elegantiškas paltas – svarbu stilistiškai sukuriama harmonija.

In my new favorite @chiaraferragnicollection sneakers 😍 #ItalianDays

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Feb 22, 2017 at 12:09pm PST

– Kuprinės vyresnio amžiaus moterims – už ar prieš?

– Kuprines gali rinktis ne tik jaunimas, bet ir vyresnio amžiaus moterys. Gaila, Lietuvoje solidaus amžiaus moterys dar nesiryžta eksperimentuoti ir būti kitokiomis. Tačiau užsienio fashionistos, net ir nugyvenusios pusę amžiaus, drąsiai demonstruoja savo asmenybę ir laisvę vilkėti tai, ką nori. Kuprines jos derina su įvairiais aprangos komplektais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)