Balta palaidinė/marškiniai

Balta palaidinė yra vienas universaliausių rūbų, kurią priderinti prie savo garderobo yra itin paprasta. Ji tiks tiek prie pieštuko formos sijono, tiek prie plėšytų džinsų ar rokeriškos odinės striukės. Tai tarsi atspirties taškas tobulo įvaizdžio kūrimo link.

Balta palaidinė/marškiniai

Tamsūs prigludę džinsai

Džinsai – amžina klasika, tad tikrai neprašausite pro šalį įsigijusios aptemptus, tamsius džinsus. Tokie džinsai paryškins Jūsų kūno formų privalumus, vizualiai lieknins, leis jaustis patogiai ir puikiai derės įvairiuose rūbų kombinacijose.

Tamsūs prigludę džinsai

Balerinos tipo žemakulniai bateliai

Šie bateliai labai universalūs, nes dera prie bet kurio įvaizdžio. Saugiausias ir praktiškiausias pasirinkimas – juodi, tačiau jei mėgstate spalvas ir norite atrodyti žaismingai nepabijokite įsigyti margus, raštuotus ar tiesiog ryškesnės spalvos batelius.

Balerinos tipo žemakulniai bateliai

Klasikiniai aukštakulniai bateliai

Gal aukštakulniai ne tokie patogūs, kaip „balerinos“, tačiau kokybiškus klasikinius aukštakulnius privalo turėti kiekviena save gerbianti moteris. Galimi įvairūs spalvų variantai, tačiau labiausiai prie visko derantys – juodi arba kūno spalvos aukštakulniai, kurie puikiai tiks norint pasipuošti, pabrėžti grakščias kojas ir elegantišką laikyseną. Turbūt niekas nepaneigs, kad aukštakulniai visuomet išliks vienas iš labiausiai moteriškumą išryškinančių aprangos akcentų.

Klasikiniai aukštakulniai bateliai

Oversize megztukas

Oversize megztukas - metai iš metų kartu su madomis žengiantis drabužis. Jis šiltas, jaukus, patogus ir sukuria iliuziją lyg jame galima „paskęsti“. Dėvint oversize rūbus svarbu dydžių kontrastas.Tad prie didelio megztinio idealiai tiktų siauri džinsai ar pieštukiniai sijonai.

Oversize megztukas

Akiniai

Akiniai – ne tik puošnus, bet ir naudingas stiliaus akcentas, padedantis apsisaugoti nuo saulės. Labai svarbu, kad akiniai idealiai derėtų prie jūsų veido formos, tad prieš juos pirkdama pasimatuokite visus įmanomus variantus ir išsirinkite jums labiausiai tinkantį ir patinkantį. Taip pat dideli akiniai nuo saulės puikiai pagelbėja, jei nespėjate pasidaryti makiažo.

Akiniai

Rankinė

Rankinių yra įvairiausių ir jos pasirinkimą turėtų diktuoti Jūsų gyvenimo būdas. Jeigu esate iš tų, kurios mėgsta į rankinę susikrauti pusę savo gyvenimo – tuomet rinkitės didelę, patvarią rankinę su storomis rankenomis. Jei nesate didelių rankinių mėgėja rinkitės komfortišką vidutinio dydžio rankinę. Svarbiausia pirkti kokybiško audinio ar odos minimalistinio dizaino rankinę, kuri tarnaus ilgai ir tiks prie įvairios aprangos.

Rankinė

Maža juoda suknelė

Mados ikona Coco Chanel yra pasakiusi, kad juoda – teisingiausia spalva. Klasikinis siluetas ir jokių papildomų detalių – tai šios suknelės „vinis“. Ši suknelė tinka visoms progoms ir visada atrodo skoningai – nei pridėsi nei atimsi.

Maža juoda suknelė

Elegantiškas švarkas

Elegantiškas švarkas tiks tiek kasdienybėje, tiek norint pasipuošti. Švarkas gali būti įvairiausių spalvų, raštų ar siluetų – svarbiausia, kad ant jūsų jis atrodytų kaip nulietas.

Elegantiškas švarkas

Lengvas šalikėlis

Tai itin elegantiška detalė, kuri jus ne tik papuoš, bet ir sušildys. Ryškios spalvos ar margo rašto šalikėlis pagyvins jūsų aprangos derinį ir suteiks jam žaismingumo.

Lengvas šalikėlis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)