Norime šį mitą paneigti ir įrodyti, kad čia tikrai galima stilingai pasipuošti. Šį kartą lankėmės Raseinių prekyvietėje ir ieškojome stilingų apdarų. Negalėjome patikėti, kokių nuostabių įvaizdžių čia galima susikurti, kurių galėtų pavydėti net didmiesčių stileivos.

Didžiųjų miestų gyventojos turi galimybę apsipirkti didžiuosiuose prekybos centruose ir firminėse, dizainerių parduotuvėse, kuriose yra gausus apdarų pasirinkimas ir kiekvieną sezoną pristatomos vis naujos kolekcijos. O tuo tarpu mažų miestelių drabužių asortimentas palyginus su didmiesčių nėra toks gausus ir tenka rinktis iš drabužių, kuriuos siūlo prekyvietės ir turgavietės. O drabužius pardavėjai daugiausiai siunčiasi iš Lenkijos ir Turkijos.

Daliai žmonių didelę įtaką daro vieta, kurioje parduodami drabužiai. Prekyvietėse interjerai yra labai paprasti, čia daug drabužių kaba vienoje vietoje ir akys raibsta nuo jų gausos. Būtent dėl šios priežasties daliai žmonių čia parduodami drabužiai neatrodo tokie patrauklūs, kaip tvarkingai firminių parduotuvių lentynose kabantys aprėdai. Tačiau čia tikrai galima atrasti begalę dėmesio vertų rūbų. Vieta mus iš tikrųjų gali suklaidinti.

Nuotraukose drabužius demonstravusi Gintarė neslėpė nuostabos: „Nesitikėjau, kad čia galima taip stilingai apsirengti. Anksčiau neskirdavau dėmesio šioms drabužių parduotuvėms, bet čia tikrai įmanoma rasti daug stilingų drabužių, tik reikia nepatingėti pasikuisti ir juos tinkamai suderinti.“

Provincijos prekyvietę renkasi net ir didmiesčio gyventojai. Viena drabužiais prekiaujanti prekyvietės verslininkė tikina, kad turi nemažai klientų, kurie studijuoja, dirba didmiesčiuose ir lankydamiesi ten esančiuose firminėse parduotuvėse neatranda sau patinkančių drabužių, todėl sugrįžta apsipirkti į Raseinių prekyvietę.

Šioje prekyvietėje klientus traukia ne tik stilingi drabužiai, bet ir malonus aptarnavimas. „Man skambina klientai ir klausia, iš kur aš gavau tokių malonių pardavėjų. Jos visada pataria stiliaus klausimais, yra jaunos, labai švelnios ir pačios visada atrodo nepriekaištingai ir stilingai“, – džiaugiasi verslininkė.

Jei jau pradėjai apsipirkinėti prekyvietėje – negali sustoti. Drabužių pardavėja pasakoja, kad turi daug ištikimų ir ilgaamžių klientų, kuriuos rengia jau nuo mažų dienų iki dabar. Prekyvietės verslininkė taip pat tikina, kad kainų atsiradus eurui tikrai nepadidino. „Kainų nedidinom, juk ir taip viskas brangu. Drabužių kainas padidinam tik tada, jei užsienio tiekėjai jas pakelia. Juk drabužiai nėra būtinybės prekė – jie ne maistas. Jei bus brangu, niekas nepirks. O mes klientams padarome dar ir nuolaidų“, – atvirauja ji.

Šį kartą pristatome jums 12 skirtingų drabužių derinių, su kuriais galima pasipuošti įvairiomis progomis:

Atostogoms:
paltas – 69 eur,
suknelė – 43 eur,
batai – 14 eur.

Į darbą:
suknelė – 43 eur,
kedai – 26 eur,
kuprinė – 15 eur.

Į mados renginį:
kostiumėlis – 48 eur,
bateliai – 24 eur,
rankinukas – 13 eur.

Į miestą:
paltas – 59 eur,
palaidinė – 15 eur,
džinsai – 22 eur,
bateliai – 24 eur.

Į pasimatymą:
Paltas – 100 eur,
tamprės – 5 eur,
bateliai – 24 eur,
delninukė – 13 eur.

Į romantišką pasivaikščiojimą:
suknelė – 44 eur,
bateliai – 24 eur,
kuprinė – 18 eur.

Į vakarėlį:
suknelė – 60 eur,
striukė – 39 eur,
bateliai – 20 eur,
delninukė – 13 eur.

Į vakarienę restorane:
palaidinė – 19 eur,
tamprės – 5 eur,
bateliai – 24 eur,
delninukė – 13 eur.

Jaunatviškas:
striukė – 23 eur,
kelnės – 20 eur,
kedai – 15 eur,
kuprinė – 18 eur.

Susitikimui su draugais:
tunika – 49 eur,
kalnės – 20 eur,
kedai – 15 eur,
kuprinė – 15 eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)