Mano modeliais tapo dainininkė Saulenė Chlevickaitė-Survilienė ir asmeninis moterų treneris Martas Kalendra. Jiems parinkau drabužių derinius iš vienos dėvėtų drabužių parduotuvės.

Martas Kalendra ir Saulenė Chlevickaitė-Survilienė

Saulenei sukūriau keturis skirtingus įvaizdžius, pakeičiant vos keletą detalių. O ant Marto parodžiau, kaip pigiai galima atsinaujinti žiemos ir pavasario garderobą. Abiejų įvaizdžių maksimali kaina – 32 eurai.

Merginai parinkau juodai baltą aprangos derinį – languotą sijoną ir dryžuotus marškinius, kuriuos iš pirmo žvilgsnio, atrodo, gali būti sunku priderinti, bet šiuo atveju su jais sužaidėme kuo puikiausiai. Visus kitus viršutinius drabužius – švarkus, megztinį, liemenę ir avalynę – keitėme, taip išgaudami skirtingus įvaizdžius skirtingoms progoms.

1. Puošnus kasdienis

Saulenė Chlevickaitė-Survilienė

Sijonas 10 Eur + marškiniai 3,80 Eur + aukštakulniai 6,80 Eur + megztinis 11,60 Eur = 32,20 Eur


2. Klasikinis oficialus

Saulenė Chlevickaitė-Survilienė

Sijonas 10 Eur + marškiniai 3,80 Eur + aukštakulniai 6,80 Eur + baltas švarkas 8,40 Eur = 29 Eur


3. Klasikinis su vintažo prieskoniu

Saulenė Chlevickaitė-Survilienė

Sijonas 10 Eur + marškiniai 3,80 Eur + aukštakulniai 6,80 Eur + raudonas sijonas 3,40 Eur = 24 Eur


4. Laisvalaikio

Saulenė Chlevickaitė-Survilienė

Sijonas 10 Eur + marškiniai 3,80 Eur + žemakulniai 10,60 Eur + liemenė 2 Eur = 26,40 Eur


„Aš likau sužavėta, kad mes vienoje parduotuvėje radome visą drabužių ansamblį. Didžiausią įspūdį paliko, kad nereikia įsijungti praktiškumo, kuomet atėjus į parduotuvę randi įdomesnį daiktą ir iš karto pradedi galvoti, o kaip jį suderinti ir tada pradedi derinti rankinę, šaliką, o kai paskaičiuoji, kiek visa tai kainuoja, nusprendi, kad tau užteks juodos rankinės ir išeini. O čia mūsų nevaržė joks praktiškumas“, – savo įspūdžius iš dėvėtų drabužių parduotuvės pasakojo Saulenė.

„Aš esu kilęs iš mažo miestelio, tai man yra įprasta tokiose vietose apsipirkinėti. Ten daug dėvėtų drabužių parduotuvių ir jose yra labai gerų rūbų. Gali apsirengti nuo galvos iki kojų ir tikrai labai mažai išleisti“, – dainininkei pritarė M. Kalendra.

Vaikinui parinkau rudų spalvinių tonų drabužius – rudas kelnes, originalius „Burberry“ marškinius ir rudus „Clarks“ odinius batus, prie kurių derinau juodą odinę striukę arba žieminį paltą.

1. Šiuolaikinio miestiečio

Martas Kalendra

Kelnės 4 Eur + marškiniai 6 Eur + aulinukai 11 Eur + odinė striukė 11 Eur = 32 Eur


2. Tinkantis žiemai

Martas Kalendra

Kelnės 4 Eur + marškiniai 6 Eur + aulinukai 11 Eur + paltas 4 Eur + šalikas 2 Eur = 27 Eur

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)