Kaip pranešime teigė salono „BeLady.lt“ vadovė Ilona Jaržemskienė, jaunųjų suknelių kirpimai, medžiagos ir papuošimai šįmet drąsesni, išraiškingesni ir neabejotinai pritraukiantys dėmesį.

„Vestuvines sukneles nuomojame jau daugelį metų. Esame oficialus „Allure Bridals“, „Justin Alexander“, „Hadassa Couture“ ir „Terani Couture“ atstovas Lietuvoje. Todėl pastebime, jog kasmet suknelių modeliai kardinaliai nesikeičia, visuomet dominuoja prabangi klasika. Bet, atsiranda naujovių.

Pirma – kirpimai. Šįmet, kaip ir kasmet, lyderio pozicijų neapleidžia „A“ formos kirpimas. Toks siluetas ne tik labai universalus, bet ir praktiškas. Pasirinkdama tokį puikiai pabrėšite juosmenį, krūtinę. Antra – audiniai. Ant pasaulio mados namų podiumų buvo galima išvysti daug krepo suknelių. Tai lygus, bet neblizgantis, patogus dėvėti audinys. Jį dizaineriai panaudojo tiesių ir „žuvytės“ formos modelių siuvimui. Trečia – formos. Šiais metais atsirado naujų tiulio formų. Jo pasirinkimas labai platus: nuo minkšto ir stambaus, iki smulkaus ir standaus, gražiai išlaikančio klosčių formą tiulio. Naujų kolekcijų modeliuose buvo galima išvysti ir krinolino juostas. Be to, tęsiasi ir 2016 metais prasidėjusi „daugiaaukščio“ sijono mada, kuomet pūsto sijono sluoksniai, yra skirtingo ilgio“, - dėstė I. Jaržemskienė.

Pasidomėjus apie spalvas ir dekoracijas, salono vadovė sakė, jog šįmet vyrauja smulkūs papuošimai ir deimantų spindesys.

„Dekoravimui naudojami smulkūs perliukai, „Swarovski“ kristalai, nemažos nėrinių aplikacijos. Vyrauja baltos kavos, perlų, šampano spalvos. Siekiant suteikti suknelei papildomo puošnumo arba norint paryškinti juosmenį, ant suknelės juosiami „Swarovski“ kristalais papuošti dirželiai. Jie suteikia galimybę keisti tos pačios suknelės išvaizdą. Gamintojai siūlo ir įvairiausius bolero švarkelius.

Puošiamos ir iškirptės. Šįmet mados „olimpe“ – pagilinta ar gili „V“ formos ir siauro pagilinimo „širdutės“ formos iškirptė. Nugaroje, madinga vestuvinė suknelė, dailinama gilia „V“ formos iškirpte arba peršviečiamu tiuliu, papuoštu nėrinių raštais“, - pasakojo „BeLady.lt“ vadovė.

Kokią suknelę rinktis: ar pūstą, ar siaurą, Ilonos Jaržemskienės teigimu, gali nuspręsti tik pati nuotaka. „Suknelės pasirinkimas priklauso nuo daugelio faktorių. Svarbiausias – nuotakos figūros tipas. Žinoma, reikia atkreipti dėmesį į šventės vietą ir jos „dydį“. Be to, pravartu nepamiršti ir kitų niuansų.

Jeigu figūra – nepriekaištinga, o šventė nėra labai prašmatni, galima rinktis siaurą, aptemptą suknelę. Jeigu numatomas prabangus pobūvis – vestuvėms rekomenduojama „A“ formos arba pūsta suknelė. Kitaip, kukli nuotaka, pasimes svečių apsuptyje. Suknelę būtinai puoškite šleifu.

Nepriklausomai nuo suknelės silueto, yra tik vienas būdas būti tikrai, dėl nepriekaištingos nuotakos išvaizdos. Tai yra – rinktis žinomo gamintojo sukneles. Apdovanojimus jie gauna už aukštus pasiekimus vestuvinėje madoje. Kiekvienas žinomas gamintojas, toks kaip „Allure Bridals“, „Madison James“, „Hadassa Couture“ ar „Terani Couture“ turi platų, įvairių modelių, skirtingiems figūros tipams pritaikytą, pasirinkimą.

Tačiau esminis patarimas – netaupyti išvaizdos „sąskaita“. Tą dieną, savo įvaizdį, patikėkite tik profesionalams. Nerizikuokite tokia svarbia proga. Pasidomėkite, kas tinka tik Jums, ką pataria šios srities ekspertai. Tegul jaunikis Jus pamatęs vestuvių dieną dar karščiau pamilsta“, - šypsojosi I. Jaržemskienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)