SMĖLIO LAIKRODŽIO FIGŪRA

Jeigu jūs turite iškilią krūtinę, aiškiai išreikštus klubus ir liekną taliją, vadinasi, priklausote tų moterų tipui, kurios priskiriamos prie smėlio laikrodžio figūros savininkių. Tam, kad pabrėžtumėte savo privalumus bei paslėptumėte trūkumus, jums labiausiai tiks kojas ir klubus aptempiantys džinsai, aukštu liemeniu. Jie puikiai nukreips dėmesį nuo itin liekno juosmens bei jūsų figūrą pavers vientisesne.

BERNIUKIŠKA FIGŪRA

Ar jūsų figūroje nėra aiškiai akcentuotų kūno linkių? Ji veikiau yra liekna, turinti siaurus pečius, klubus, nedidelę krūtinę, o jūsų talija yra vienoje linijoje kartu su likusiomis kūno dalimis. Jeigu į šiuos kriterijus atsakėte teigiamai, jūsų figūra yra berniukiško tipo. Tokiu atveju labiausiai tinkamas džinsų modelis - vintažiniai, „mom jeans“ stiliaus, neaptempiantys jūsų kojų ir klubų, kiek laisvi, tarytum apsitrynę, nesiekiantys kulkšnių.

KRIAUŠĖS FIGŪRA

Pečiai smulkūs, siauri, juosmens sritis taipogi viename lygyje su pečių linija, o klubai - priešingai, yra platūs ir tampa išraiškingiausia jūsų figūros dalimi. Tokia figūra yra įvardijama kaip kriaušės arba trikampio. Jeigu puikuojatės tokiais bruožais, tuomet geriausias variantas būtų dailiai figūrą pabrėžiantys džinsai, kurių apačia platėtų. Taip bus sukurtas balansas tarp smulkios viršutinės ir stambesnės apatinės kūno dalies.

OBUOLIO FIGŪRA

Jeigu esate neaukšta, jūsų krūtinė, liemuo ir klubai yra vienodame lygmenyje, tačiau žymiai stambesnių proporcijų nei berniukiškos figūros savininkių - jums priklauso obuolio tipo figūra. Tokiu atveju, kad kūnas atrodytų proporcingesnis, dėvėkite džinsus, kurie turi aukštą juosmenį, šlaunų srityje yra aptempti, o nuo blauzdų ima platėti, tačiau jie užsibaigia ties kulkšnimis, jas atidengdami. Šį modelį derinkite kartu su avalyne aukšta pakulne. Taip optiškai išilginsite savo figūrą.

APVERSTAS TRIKAMPIS

Ši figūra primena vyrišką siluetą. Jūsų pečiai yra itin platūs, tvirti, akcentuota krūtinė, liemuo siauras, o klubai atsidūria beveik tame pačiame lygmenyje su juo. Nieko tokio, jei figūrai trūksta moteriškumo, tą galima pataisyti pasirenkant tinkamą džinsų modelį, o labiausiai apversto trikampio figūros savininkėms tinkantys džinsai turėtų būti laisvesni ties klubais (sudaryti didesnę jų apimtį) ir subtiliai siaurėjantys ties blauzdomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)