Diržo dizainas paprastas, svarbiausia jo dalimi taps galvutė, t.y. sagtis. Kai ne taip seniai ji buvo smulki ir nepastebima, dabar ši detalė tampa pagrindiniu aksesuaro akcentu.

Gucci goes with everything...

A photo posted by Charlotte Bridgeman | Blogger (@winstonandwillow) on Jan 6, 2017 at 9:59am PST

Kokio diržo dairytis parduotuvėse? Jo spalva nėra svarbi, plotis - taip pat. Atkreipkite dėmesį, kad pati sagtis būtų masyvi, sidabrinė, vario ar aukso ir... dekoruota raidėmis arba žodžiais. Madingiausias „must have“ variantas - dizainerio ar mados namų pirmosios raidės arba netgi visas pavadinimas.

Let's Go back to big Logos #I start with this #chloe #logobelt #fashion #styling

A photo posted by Adelaida Cue Bär (@adelaidacuebaer) on Sep 7, 2016 at 8:57am PDT

Tokio modelio diržą mielai renkasi ir žinomos asmenybės. Štai supermodelis Kendall Jenner buvo nekartą pastebėta dėvinti tokį „Gucci“ mados namų aksesuarą. Kourtney Kardashian buvo pastebėta pasipuošusi „Moschino“ diržu.

Kendall Jenner

Bu sene bolca görücez logo'lu kemerleri 😉 #fashion #logobelt #belt #gucci #valentino #moschino

A photo posted by Asli Sen (@aslisen_1907) on Jul 28, 2016 at 1:06pm PDT

Toks diržas geriausiai tiks prie jūsų kasdienės paprastos aprangos. Tam anaiptol nereikia išskirtinių drabužių. Kadangi pačio diržo sagtis stambi ir puošta „rėkiančiais“ prekės ženklų logotipais, jį derinkite prie klasikinių mėlynų džinsų ir baltų marškinių ar marškinėlių ansamblio. Originaliai atrodys klasikinių, kiek patrumpintų juodų kelnių ir marškinėlių su grafiniais užrašais derinys.

Venkite tokį diržą segėti ant vakarui skirtos suknelės, prie kurios dar galiausiai būtų derinami ir prabangūs papuošalai. Tai atrodys pigiai ir neskoningai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)