1. Platėjantys džinsai arba kelnės

Toks kelnių modelis šiuo metu yra itin madingas ir kuriam laikui keičia pabodusius siaurus. Nors dėvint pastarojo modelio džinsus, kojos atrodo lieknesnės, tačiau platėjantis siluetas optiškai prailgina kojas. Prie tokių kelnių geriausia avėti batus aukštesne pakulne.

2. Ilgas sijonas

Nors teigiama, kad maxi sijonas netinka smulkaus sudėjimo ir žemo ūgio moterims, tačiau tinkamai pasirinkus modelį, toks rūbas ne pakenks jūsų išvaizdai, bet padės. Svarbiausia, kad jis kristų vertikaliomis klostėmis arba būtų dekoruotas vertikaliais dryžiais. Toks sijonas taip pat turėtų siekti žemę ir visiškai dengti jūsų kojas. Geriausia, jei jis būtų dar ir paaukštinto juosmens.

3. Mini ilgiai

Mini taipogi yra gerai. Trumpas sijonas ar šortai - geras pasirinkimas. Tačiau jei derinamas su tinkama apranga ir aksesuarais. Žiūrėkite, kad bendras įvaizdis neperlenktų lazdos ir neatrodytumėte vulgariai. Kadangi mini ilgis atidengia jūsų kojas, tai jau sukuria iliuziją, kad jos yra labai ilgos. Prie trumpo sijono geriausia rinktis uždaresnę viršutinę dalį.

4. Bateliai

Jeigu ketinate įsigyti aukštakulnius, atkreipkite dėmesį į tuos modelius, kurie yra laivelio tipo, t.y. neturintys papildomų dirželių. Jie turėtų būti įsispiriami, atidengiantys viršutinę pėdos dalį. Labiausiai tam tiktų kūno spalvos bateliai, tarytum susiliejantys su natūralia jūsų odos spalva.

#fashion #silky #stylish #trendy #nude #nudeheels #velvetdress #velvet #styleblogger #style #longjacket

A photo posted by Tammy... (@expensiivetaste) on Jan 2, 2017 at 8:13pm PST

5. Viena spalva

Vienas paprasčiausių variantų, ypač jei jūsų spintoje vyrauja vienos spalvos drabužiai. Tačiau tai nebūtinai turi būti juoda, pilka ar tamsiai mėlyna spalva. Išbandykite galbūt nebūdingą sprendimą ir pasirinkite baltos, smėlio, chaki, persikinės ar pastelinės žalios atspalvius. Drąsiausios gali rinktis ryškias spalvas.

A new cleaner attitude at @gucci

A photo posted by Scott Schuman (@thesartorialist) on Feb 24, 2016 at 6:51am PST

6. Mini rankinė

Bloga žinia toms, kurios negali apsieiti be didelių ir talpių rankinių. Deja, bet jos yra netinkamas pasirinkimas, kadangi tik dar labiau pabrėžia jūsų ūgį. Mažo tūrio rankinukai atrodo proporcingiau ir neakcentuoja jūsų sudėjimo.

7. Pamirškite ilgas kasas

Deja, bet ilgi plaukai taipogi atkreipia žvilgsnį į jūsų ūgį. Geriausias variantas ilgas bob kirpimas, kurio variantų yra begalės. Nuo asimetriško iki visiškai tiesaus ar iškarpyto sluoksniais, sukant plaukus ar šukuoseną paįvairinant kirpčiukais. Toks kirpimas neslėps jūsų pečių bei labiau atidengs kaklo sritį. Jūs akimirksniu tapsite aukštesne.

Thank you for the ✂️ @mararoszak make up by @mollyrstern outfit by @dsquared2 @robzangardi @marielwashere

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Jul 21, 2016 at 2:47pm PDT

8. Detalės

Jeigu mėgstate liemenį pabrėžti diržais, tai darykite apdairiai. Smulkaus sudėjimo, lieknoms moterims labiausiai tiks ploni dirželiai. Nepasiduokite paskutinėms mados tendencijoms, kadangi dabar yra itin madingas platus korsetinis diržas, o vietoje to rinkitės jums labiausiai tinkantį variantą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)