1. Kas tavo stiliaus ikona?

Prisimink, kieno stilius ar išvaizda tave žavi labiausiai? Į ką norėtumei būti panaši? Žinoma, tai nereiškia, kad turi aklai sekti ir kopijuoti kokią nors kino ar muzikos žvaigždę. Tačiau visada gali perimti keletą jų stiliaus detalių bei pagalvoti, kas jas daro išskirtines.

2. Pažink save!

Svarbiausias patarimas. Išsiaiškink kokiam figūros tipui priklausai: kriaušei, obuoliui, stačiakampiui, apverstam trikampiui ir pan. Tik žinodama savo kūno proporcijas, galėsi drąsiai ir lengvai žaisti su apranga, nerizikuodama suklysti. Be to, atkreipk dėmesį, kuri tavo kūno dali tau asmeniškai labiausiai patinka. Gal tai tavo akys, lūpos, kojos ar liemuo? Stenkis ją pabrėžti.

3. Tavo gyvenimo būdas.

Sakoma, kad drabužiai pasako apie tave daug daugiau nei įsivaizduoji. Kokia tavo mėgstamiausia muzika, laisvalaikis? Galbūt tau artimesnis ir labiau tinkantis yra sportinis stilius, o gal priešingai - klasikinis? Svarbiausia, kad jis atitiktų tavo gyvenimo būdą ir profesiją bei su šiais drabužiais jaustumeisi patogiai.

4. Drabužinės turinys.

Metas pereiti prie spintos revizijos. Nesvarbu, ar joje yra daug drabužių, o lentynos tiesiog lūžta nuo svorio ar joje kaip tik yra daug tuščios erdvės. Yra du greiti būdai, kaip aprangą „išgryninti“ ir padaryti artimesnia tavo individualiam stiliui.

1 žingsnis - atkreipk dėmesį, kokių drabužių turi daugiausiai? Gal tai juodi megztukai, ilgaauliai batai arba dryželiais margintos palaidinės? Vadinasi, kad vilkėdama juos jautiesi geriausiai. Jie gali tapti puikiu atspirties tašku, toliau formuojant stilių.

2 žingsnis - išskirk kelis rūbus ar aksesuarus, kurie atrodo visiškai neturintys nieko bendro su likusiu garderobu. Atsikratyk jais!

5. Asmeniniai akcentai.

Visada yra galimybė, kad sutiksi panašiu stiliumi besirengiančių žmonių. Kad to išvengti, geriausia išeitis - susikurti akcentą. Prisiminkite įžimybes. Marilyn Monroe turėjo platininius plaukus, Audrey Hepburn - trumpus kirpčiukus, Cara Delevingne - ryškius antakius. Tai nebūtinai turi būti plaukai. Galbūt prie monochrominių drabužių derinsite ryškių spalvų aksesuarus, nepaisant tendencijų kaitos, įsimylėsite kaklo papuošalą „čokerį“ o vietoje aukštakulnių mieliau vaikščiosite su grubiais baikeriško stiliaus aulinukais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)