Tam, kad išliktumei stilinga, o kartu ir nesušaltumei, geriausias būdas yra drabužių sluoksniavimas. Taip, tai tikrai nėra naujiena, tačiau nepaisant to, kad keičiasi mados tendencijos ir sezonai, šis principas išlieka aktualus.

Praėjusią vasarą sluoksniavimas buvo itin madingas. Ko gero puikiai pamenate, kaip dizaineriai siūlė neįprastą įvaizdį - sukneles ant petnešėlių derinti kartu su įvairiais raštas margintais marškinėliais ar netgi palaidinėmis aukštu kaklu.

Atėjus žiemai, plonesnius drabužius iškeičiame į storesnius ir jaukesnius. Tad įvairių stilių ir dydžių megztiniai bei golfai turėtų būti tavo pirminiu pasirinkimu. Rinkis juodą megztinį aukštu kaklu, tokios pačios spalvos kelnes (džinsus ar klasikinio stiliaus), o ant golfo apsivilk netikėtą akcentą - šviesią ir/arba ryškiais raštais margintą palaidinę. Norėdamos dar labiau pabrėžti patį sluoksniavimą, ant tų pačių kelnių apsivilkite sijoną, pasiūtą iš kitokio audinio. Tai gali būti blizgaus paviršiaus, odos, vinilo efekto modelis.

Sleeves for days Snapped by @jharphoto

A photo posted by T I N E A N D R E A (@tineandreaa) on Nov 15, 2016 at 10:33am PST

Kalbant apie laukui skirtą aprangą, ją taipogi galima sluoksniuoti. Pasirinkite paltą ar striukę ir apsirenkite juos kartu vienu metu arba du paltus (plonesnį ir storesnį). Tai gali būti plonas juodas lietpaltis, kaip alternatyva pabodusiam švarkui ar odinis švarkelis - visa tai derinama kartu su pūstu žieminiu paltu ar striuke.

Kitas būdas - keli megztiniai. Tam tikrai nereikės storų ir sunkių. Pasirinkite porą plonų vasarinių megztukų ir juos dėvėkite kartu, o ant jų dar galite užsivilkti ir švarką. Taipogi tam tinka ir sportinio stiliaus džemperis su masyviu gobtuvu. Po juo vilkėkite palaidinę aukštu kaklu.

#maxisciarpa contro il freddo! #dimmibg #dimmi #larivistadelledonnedibergamo #maxiscarf #winter2016 #ootd

A photo posted by dimmi! (@dimmi_mag) on Dec 16, 2016 at 1:02am PST

Maxi dydžio šalikai pravers spaudžiant šalčiui. Jį galima dėvėti kaip šalį, apgaubiantį pečius, galima ir apsukti aplink kaklą. Tačiau kuo šalikas masyvesnis, tuo geriau. Tai gali tapti puikia alternatyva pakeisti megztinį aukštu kaklu. Originalesnis būdas - tarpusavyje derinti du skirtingų atspalvių šalikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)