Juoda ir tamsios karališkos spalvos

Ne viena Holivudo žvaigždė vieningai sutartų, kad juoda spalva daro stebuklus. Tačiau figūrą dailina ir kiti tamsūs atspalviai. Šventėms puikiai tiks karališka tamsiai mėlyna, burgundiško vyno raudonis ar tamsi smaragdų žaluma.

Tinkama suknelė

Jeigu jūsų krūtinė yra didelė, o klubai platūs, rinkitės suknelę V formos iškirpte. Sujuoskite ją siauru dirželiu. Suknelės apačia turėtų arba švelniai apglusti klubus arba kristi dailiomis švelniomis klostėmis.

Pamirškite dydžius

Ne visų firmų drabužiai siuvami pagal tuos pačius standartus, tad nesistenkite visada žūtbūt įsisprausti į, tarkim, 38 dy­džio suknelę. Nors etiketėje nurodytieji skaičiai nesiskiria, gamintojų lekalai gali ir nesutapti. Neįsikalkite į galvą, jog jūsų dydis yra tik M ir ne didesnis. Svarbiausia, kad siūlės nebraškėtų ir figūra nebūtų pernelyg apspausta. Jei L dydis tinka labiau, nekompleksuokite – juk svarbiausia yra jaustis patogiai.

Grožis reikalauja aukų

Niekam ne paslaptis, kad aukštakulniai dailina siluetą - liaunina figūrą, plonina ir ilgina kojas. Jeigu klasikiniai bateliai aukštu plonu kulnu yra per didelė kančia, ieškokite kiek žemesnių arba stambesniu kulnu. Tokie bus patogesni, mažiau vargins kojas.

We're casting a vote for Candidate! 📷@cl.brentwood

A photo posted by Christian Louboutin (@louboutinworld) on Nov 20, 2016 at 8:22am PST

Stebuklingi apatiniai

Tai apatiniai, kurie koreguoja kūno linijas. Manote, kad žvaigždės vakarėliuose yra natūraliai tobulų figūrų? Anaiptol - ne viena jų po dailiomis vakarinėmis suknelėmis vilki apimtis mažinančius apatinius.

Cher vibes 👑

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Aug 21, 2016 at 7:51am PDT

Pabrėžkite pranašumus

Jei jūsų veidas ir krūtinė yra dailūs, bet norėtumėte nuslėpti ne itin išraiškingą taliją, rinkitės atvirą palaidinę, pavyzdžiui, apnuogintais pečiais. Niekam nekils minčių dairytis žemiau.

Slėpkite trūkumus

Apatinė kūno dalis daug platesnė nei viršutinė? Pamirškite šviesių ar ryškių spalvų kelnes ir sijonus, dairykitės tamsesnių audinių. Po sijonu ar kelnėmis galite mūvėti linkius formuojančias kelnaites, kurios mažins klubų apimtį. Taip be vargo sukursite harmoningesnės figūros efektą.

#ANTM look of the day! Tap for deets💋💋💋

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Aug 2, 2016 at 8:11pm PDT

Aksesuarų galia

Gundantys bateliai, stilinga rankinė ar išraiškingi papuošalai - aksesuarai padės nukreipti dėmesį nuo rizikingų kūno vietų.

#DGStraps: the most glamorous way to accessorize. #DGLuciaBag

A photo posted by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on Sep 15, 2016 at 9:08am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)