Pateikiame 6 būdus, kaip akimirksniu, o svarbiausia neišleidžiant daug pinigų, radikaliai atnaujinti turimą juodą garderobą. Prireiks vos kelių akcentų ir jūsų apranga atrodys tarytum nauja.

1. Avalynė

Viena svarbiausių garderobo detalių, tiksiančių ne tik prie juodos aprangos. Puikūs nauji bateliai, ypač aukštakulniai, iš karto pagyvins bet kokį jūsų derinį. Rinkitės ne tik juodos spalvos batelius. Jie gali būti raudoni, pilki aksomo ar šiuo metu itin madingi burgundiško atspalvio.

Pulling some Bridget Jones vibes now on www.ariadibari.com (or direct link in my bio) 💃🏻

A photo posted by Aria Di Bari (@ariadibari) on Oct 18, 2016 at 1:39pm PDT

2. Netikėtos detalės

Žiema yra labai patogus metas rinktis sluoksniavimo principą. Marškiniai, liemenės, megztukai - viską vilkitės vienu metu. Pritaikykite ir naujausias tendencijas. Viena tokių - išilgintų proporcijų marškiniai. Pasirinkite balto ar kito šviesaus atspalvio modelį ir vilkitės po juodu megztiniu arba klasikiniu švarkeliu. Svarbiausia - turi matytis kyšančios baltinių rankovės.

Superblack @weekday_stores #thefashioneaters #ootd #weekdayjeans #ad #details #blogger #saturday #pose

A photo posted by T I N E A N D R E A (@tineandreaa) on Feb 27, 2016 at 2:22am PST

3. Proporcijos

Norint sukurti įdomesnį įvaizdį, siūlome atkreipti dėmesį ne tik į sluoksniavimą ar faktūras, bet ir į tai, kokios proporcijos dominuoja. Jos gali tiek padailinti, tiek „suardyti“ jūsų figūrą. Tačiau sluoksniavimo principas gali ir paslėpti nepageidaujamus jūsų išvaizdos trūkumus. Jei nepatinka klubų sritis ar kojos, rinkitės viršutinę išilgintą dalį. Tai gali būti ir ilgas berankovis švarkas-liemenė, ilgas megztukas, marškiniai, o galbūt suknelė dėvima ant kelnių.

Blacks / new post up ✌️ #fwss #bally #thefashioneaters #ootd

A photo posted by T I N E A N D R E A (@tineandreaa) on Apr 21, 2015 at 3:31am PDT

4. Apimtys

Jomis eksperimentuokite kiek atsargiau. Tačiau tai nereiškia, kad apimčių turėtumėte vengti. Jeigu rinksitės suknelę su apimtimis, pavyzdžiui, pūstomis rankovėmis ar kiek per didelio tūrio, žiūrėkite, kad visą jūsų garderobą sudarytų tik juoda spalva, o aksesuarai būtų labai minimalūs ir savo išvaizda nekonkuruotų su tokio stiliaus drabužiu.

@natashazinko @apropos_store

A photo posted by Maja (@majawyh) on Sep 22, 2016 at 11:57am PDT

5. Faktūros

Tam, kad jūsų juoda apranga neatrodytų nuobodžiai, rinkitės skirtingas faktūras. Tai gali būti kailis (ilgesnio ar trumpesnio plauko), oda, aksomas, velvetas, nėriniai ar slidus šilkas. Jei tarpusavyje maišysite kelias iš jų - ansambliui suteiksite išskirtinumo. Kadangi visi drabužiai juodi, nebijokite pasiduoti improvizacijai.

Black everything! #blackfurcoat #blackleatherseams #blackhandbag #streetstyle #winterwarmers

A photo posted by Claire D. (@claire49124) on Nov 11, 2015 at 1:27am PST

6. Oda
Juodas odinis švarkelis tapo tikra klasika, o jį savo spintoje turime kiekviena. Tačiau kalbant apie odą, nereikėtų pamiršti ir kitų iš jos pasiūtų drabužių. Tai gali būti odinės kelnės, jos imitacijos tamprės, suknelė ar sijonas. Visgi šiuos drabužius derinkite atsargiai tam, kad neprasilenktumėte su subtilumo ir gero skonio sąvoka. Jeigu renkatės odinį sijoną, žiūrėkite, kad jis nebūtų per trumpas ar prie jo derinama palaidinė pernelyg atvira.

All comfy in my pretty new coat 🎯🤗 Available now! @muntheofficial #ad #munthe #workywork

A photo posted by DARJA BARANNIK (@darjabar) on Oct 31, 2016 at 1:18pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją