Libanietė aktoriaus George Clooney žmona ir teisininkė Amal žino, kaip kas kartą atrodyti tiesiog nepriekaištingai. Stilistai ir mados žinovai ne tik, kad neturi priekaištų šios moters išvaizdai, bet ir negaili vienareikšmiškų pagyrų.

38 m. Amal turi ko pavydėti kitos žinomos moterys ir taip vadinamos mados ikonos. Ji elegantiška, gracinga, tobulos figūros, išraiškingų veido bruožų, nestokojanti pasitikėjimo savimi ir puikiai išmananti gero stiliaus taisykles. Tačiau atidžiau paanalizavus geriausius Amal įvaizdžius, galime atskleisti šios moters nepriekaištingos išvaizdos paslaptis.

1. INVESTUOKITE
Klasikinį stilių gali prisijaukinti kieviena moteris, nepaisant jos amžiaus, išvaizdos tipo ar piniginės storio. Gera žinia - jis niekada neišeina iš mados, o jo deriniai yra universaliausias pasirinkimas. Paslaptis - jeigu galite rinktis, pirkite arba pasisiūkite keletą brangesnio audinio klasikinio stiliaus drabužių. Tai gali būti pieštuko silueto sijonas, siauros ar platėjančio silueto kelnės, gerai sukirptas ir dailiai jūsų figūra įliemenuojantis švarkelis ar šilko palaidinė.
Tačiau nereikia labai išlaidauti. Įsigykite 2 ar 3 norimus modelius. Geriausia, kad būtų galima juos derinti su kitais, pigesniais drabužiais ir taip sukurti daugiau skirtingų derinių.

2. NETIKĖTI AKCENTAI
Iš pažiūros, nėra sudėtinga suderinti šio stiliaus drabužius, tačiau visada yra galimybė atrodyti it dauguma klasiką mėgstančių moterų. Kad jūsų pastangos atrodyti stilingai nenueitų veltui, stenkitės ieškoti pusiausvyros tarp laiko patikrinto klasikinio įvaizdžio ir individualumo. Išeitis paprasta - rinkitės išraiškingus aksesuarus ir juos derinkite prie turimų drabužių. Išmėginkite jums neįprastus papuošalus, į kuriuos anksčiau net neatkreipdavote dėmesio.
Tuo tarpu Amal vienam įvaizdžiui renkasi 1 ar 2 originalius aksesuarus. Tai gali būti plačiakraštė skrybėlė, ryškios spalvos ar raštų aukštakulniai, žaviai kontrastuojantys su dėvimu baltu kostiumėliu ar visiškai kitos spalvos ir faktūros rankinė.


3. ŽINOKITE SAVO PRIVALUMUS
Koks jūsų figūros tipas? Nesvarbu, ar esate aukšta ir liekna kaip Amal, ar jūs kur kas žemesnė bei išraiškingesnių formų. Visų svarbiausia - žinoti, kuriam tipui jūs priklausote ir tinkamai pasinaudoti tuo. Rinkitės tuos drabužius, kurie paslėps jums labiausiai nepatinkančias kūno vietas ir išryškins privalumus.

Paslaptis - turėkite siuvėją, kuris puikiai žinotų jūsų figūrą ir jos išmatavimus bei laikas nuo laiko leiskite sau įsigyti specialiai jums sukurtus drabužius.


4. MINIMALIZMAS
Minimalizmas nebūtinai turi būti susijęs su aprangos stiliumi. Šią taisyklę galima pritaikyti ir kalbant apie makiažą. Svarbiausia - saikingumas. Kasdienai užteks vos paryškinti akis blakstienų tušu ar pieštuku, o vakarui - lūpas padažyti sodriai raudonu lūpdažiu, skruostus švelniai perbraukti skaistalais.


5. PAPRASTUMO FILOSOFIJA
Norite atnaujinti savo garderobą? Tačiau apsilankius parduotuvėje pasimetate gausioje pasiūloje ir negalite išsirinkti sau tinkamo rūbo? Nebėda. Kai einate apsipirkti, turėkite tikslą ieškoti basic tipo arba paprasto dizaino ir lengvai priderinamų drabužių. Amal taipogi laikosi šios taisyklės. Tai gali būti paprasto dizaino kostiumėlis, sudarytas iš švarkelio ir pieštuko formos sijono. Toks modelis tiks tiek kasdienai, einant į darbą, tiek vakarui. Paslaptis - skirtingi aksesuarai ir makiažas, kuriuos deriname prie šių drabužių.





Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)