Kad taip nenutiktų, siūlome keletą idėjų, kaip pasigavus šio rudens sezono tendenciją, išlikti šiuolaikiškai ir įdomiai.

MARŠKINIAI

Nuo dizainerių iki didmeninių prekės ženklų parduotuvių siūlo Viktorijos laikų marškinius su aukšta uždara apykakle ir dailiais nėriniais. Toks marškinių modelis tinka romantikėms ir vintažinio stiliaus gerbėjoms. Tačiau prie tokios viršutinės dalies priderinus midi ar maxi sijoną, atsiranda rizika atrodyti taip, lyg rūbų derinį rinkaisi iš močiutės spintos. Kad taip nenutiktų, prie tokių marškinių rinkis mini A silueto sijoną, sportinio tipo avalynę ar grubius aulinukus. Nebijok apsivilkti odinių skinny tipo kelnių bei priderinti stambesnių ar neįprasto silueto auskarų.

VELVETAS

Velvetas - šio rudens ir ateinančios žiemos karalius. Be jokios abejonės, jis turi galios jūsų aprangai suteikti prabangos pojūtį, tačiau ir šios medžiagos naudojimas turi būti saikingas.

„Rinkitės šviesesnio atspalvio velvetą. Jis atrodys it naujas ir ne toks masyvus. Jei dėvite velveto suknelę ar kostiumėlį, žiūrėkite, kad jis būtų įdomesnio kirpimo ir silueto“, – žurnalui „Allure“ patarė stilistė Anita Patrickson. Pasak jos, įvaizdžiui modernumo suteiks bomber tipo striukė, aulinukai.

NĖRINIAI

Tai jau tapo ne tik sezono hitu, bet ir klasikos sinonimu. Juodų nėrinių suknelė - universalus ir itin elegantiškas pasirinkimas, tapęs nepavaldžiu sezonų ir tendencijų kaitai. Tačiau, kad nėriniais puoštas drabužis iš tiesų atrodytų stilingai, reikia išlaikyti subtilų įvaizdį. Deja, bet nėriniai, kad ir tamsūs turi savybę stambinti figūrą. Patariama rinktis vieną drabužį iš nėrinių, o kitus - kitų faktūrų ir medžiagų. Nebijokite derinti kartu su oda, zomša, džinsu.

KORSETAI

Šiuo metu vyrauja labai keista tendencija - korsetas, dėvimas tiesiai ant išorinių drabužių. Jeigu svarbu suspėti paskui karščiausias mados naujienas, nepersistenk su šia aprangos detale. Korsetas įvaizdį gali padaryti ir vulgariu, ir išskirtiniu. Kaip nesuklysti? Atkreipk dėmesį į tai, kokią palaidinę renkatiesi vilkėti po korsetu. Rekomenduojama derinti uždaresnę, su rankovėmis ar netgi aukštu kaklu. Nesirink mini suknelių ar sijonų.

PLATĖJANČIOS RANKOVĖS

Tai - viena iš šio sezono mados naujovių. Platėjančios palaidinukės ar marškinių rankovės grįžta, o jų plotis dabar kaip niekad išilgėjęs. Tačiau, kad neatrodytumei groteskiškai, rinkis kitokio silueto ir nefaktūruotus drabužius. Štai mados tinklaraštininkė Chiara Ferragni prie tokio tipo marškinių priderino blizgios odos mini sijoną ir žavius aulinukus iš verstos odos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)