Tačiau kalbėdami apie midi sijoną, turime mintyje ne pieštuko formos, aptemptą ir jūsų figūrą išryškinantį modelį. Juk vidutinio ilgio sijonas gali turėti begales variacijų.

Pieštuko formos sijoną derinti nėra sudėtinga. Prie jo tiks tiek prigludusi, tiek laisvesnio silueto palaidinė ar megztukas. Žemoms - aukštakulniai, aukštoms - ir lygiapadė avalynė. Tačiau pagalvojus apie galimybę šiandienai vilktis vidutinio ilgio, bet platėjantį sijoną, mes neretai atsisakome šio varianto vien dėl to, kad nežinome, ar pastarasis modelis nesugadins mūsų išvaizdos.

Visgi rizikuoti nebijančios įžymybės ir stiliaus ikonos, šį rudenį nepabijojo rinktis tokio modelio sijoną. Štai dar visai neseniai dizainerė Victoria Beckham buvo pastebėta vilkinti midi sijoną. Jos pavyzdžiu pasekė ir aktorė Angelina Jolie.

„Toks sijono modelis, kuomet jis siekia šiek tiek žemiau kelių, yra sunkiau pritaikomas netgi tokios puikios figūros moterims, kaip A. Jolie. Geriausia išeitis yra pasirinkti tinkamus aksesuarus. Tad šiuo atveju jums labiausiai tiks kojas optiškai išilginantys aukštakulniai, kurie siekia, bet neuždengia jūsų kulkšnių“, – rašoma „Vogue“.

Tačiau jeigu jums tokia avalynė ne prie širdies, drąsiai avėkite ilgaaulius tiek plonu, tiek grubesniu kulnu. Puikiai tiks klasikinio stiliaus šilkinės palaidinės, baltinukai, liemenuoti švarkeliai ar megztukai aukštu kaklu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)