Svarbiausia, kad šukuosenos darymo procesas nesurytų viso jūsų ryto laiko bei pavyktų iš pirmo karto. To nori visos! Tačiau pagalvojus apie greitą ir paprastą šukuoseną, į galvą dažniausiai ateina kasos ar kuodelio variantas. Taip, tai klasika, bet galima šį mitą paneigti ir pasiūlyti nemažiau lengvai susikuriamų šukuosenų, kurios jus pavers išskirtine.

Pateikiame keletą variantų. Šukuosenų idėjų sėmėmės iš dizainerių kolekcijų.

1. Kuodas viršugalvyje
Vietoje įprastinio kuodelio, sukamo ties sprandu, išmėginkite kitokį variantą - kuodą viršugalvyje. Jeigu ši šukuosena jums atrodo nepriimtina, nuleiskite jį kiek žemiau.

(Isola Marras)

2. Žemai surišta kasa

Paprastas ir daug išmonės nereikalaujantis variantas, tinkantis tiek trumpesniems, tiek ilgesniems plaukams. Gera žinia - ši šukuosena ilgai išlieka madinga ir dera prie bet kokio stiliaus aprangos. Jeigu norite stilingesnio varianto, atskirkite vieną ar dvi plonas plaukų sruogas (jau surištas į kasą) ir apsukite jomis plaukų gumutę, įsekite nedidelę plaukų sagę. Viršugalvį papurkškite laku.

(Tory Burch)

3. Žaismingi kuodeliai

Atsibodo vienas kuodas? Rinkitės du! Net tokie solidūs mados namai, kaip „Dior“ siūlo šį variantą. Kad neatrodytumėte vaikiškai, plaukus riškite žemai, sprando srityje. Originalumo suteiks ir klasikinei aprangai.

(„Dior“)

4. Klasikinė „kriauklė“

Nors „kriauklės“ variantų siūloma įvairių, bet kasdienai siūloma rinktis klasikinį, ypatingai jei jūsų darbas įpareigoja atrodyti nepriekaištingai. Dabar madingi įvairūs plaukų aksesuarai ir sagės, tad drąsiai rinkitės juos ir segėkite plaukuose.

(„Anteprima“)

5. Susukti plaukai

Originalumo ieškotojoms. Suriškite plaukus į kasą ir tampriai susukite. Galiukus užkiškite už plaukų gumutės. Kad plaukai nesišiauštų, o būtų glotnūs, supurkškite laku.


(„Celine“)

6. Kitoks kuodas

Dar viena kuodo variacija. Prieš rišant plaukus į kuodą, atskirtkite juos į kelias sruogas ir kiekvieną jų susukite, kartu dėliojant į bendrą kuodelį.


(Issey Miyake)

7. Išskirtinė kasa

Kaip niekad greita. Tereikia turėti vidutinius ar ilgus plaukus ir daug plaukų gumyčių (geriausia, kad jos būtų plonos, perregimos ar atitinkančios jūsų plaukų spalvą).


(„Valentino“)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją