ATPAŽĮSTAMAS ĮVAIZDIS

Uniforma gali vadinti panašaus tipo derinius. Puikus pavyzdys - madų žinovė iš Paryžiaus Emmanuelle Alt. Dažniausiai ji vilki tų pačių siluetų drabužius, šventas derinys - klasikinis švarkas, siauri džinsai ir elegantiški bateliai neaukšta pakulne. Išsirinkite tai, kas labiausiai dailintų figūrą, kuo vilkėdama pasitikėtumėte savimi. Tuomet įsigykite keletą panašių siluetų, bet skirtingų spalvų bei audinių darbužių - visuomet turėsite, kuo apsirengti ir atrodysite puikiai.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

ESMINIS PIRKINYS

Kokybiškas tinkamo silueto paltas tarnaus ne vieną sezoną. Na ir kas, kad mados keičiasi, klasikinis stilius madingas bus visuomet, tad invsetuoti į tokį tikrai verta.

Vida Press nuotr.

DRYŽIAI

Jei nežinote, ką vilktis, rinkitės dryžuotą drabužį, o prie jo derinkite klasikinį. Pavyzdžiui, dryžiais marginta palaidinė ar megztinis ir juodos klasikinės kelnės, sijonas ar džinsai. Dryžiai įvaidžiui suteiks įdomumo, o klasika - stilinga ir visuomet patikima.

Vida Press nuotr.

KONTRASTAI

Garderobą paįvairinkite vyriško stiliaus detalėmis, kelnių kostiumas - puiki variacijų pradžia. Moteriškumo suteiks paryškintos lūpos, raudoni ar bordo spalvos nagai, aukštakulniai bateliai. Griežtus švarkus, kostiumines kelnes, klasikinius marškinius ar vyriško tipo avalynę drąsiai derinkite su romantiškais elementais: šilkinėmis palaidinėmis, naktinukų tipo suknelėmis, nėriniais,figūrą pabrėžiančiais drabužiais.

Vida Press, Sipa Press/Scanpix nuotr.

DRĄSESNI SPRENDIMAI

Nebijokite šiuo metu itin madingo rokerių įvaizdžio. Vien kita rokenrolu alsuojanti detalė - pats tas. Galbūt tai bus odinė suknelė, striukė, kniedyti aulinukai ar žvaigždžių pamėgti aviatorių stiliaus akiniai.

Vida Press, Sipa Press/Scanpix nuotr.

KOMFORTAS

Plokščiapadžiai bateliai gali atrodyti taip pat elegantiškai kaip ir aukštakulniai. Rinkitės klasikinį stilių, jei norite prabangesnio įvaizdžio, ieškokite inkrustuotų kristalais, siūtų iš lakuotos odos. Šį sezoną itin madingi vyriško tipo suvarstomi bateliai, tokie derės ir prie kelnių, ir prie sijonų.

Vida Press, Sipa Press/Scanpix nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją