Penktosios šio sezono laidos tema – darbo įvaizdis vasaros sezono metu. V. Šaulytė ir J. Šatas turėjo penkias minutes tam, kad parduotuvėje „F8 Outlet“ apsirengtų nuo galvos iki kojų.

„Jei aprangos kodas darbe – laisvas, galima šiek tiek atsipalaiduoti ir į darbinę aprangą įnešti spalvų“, – teigė V. Šaulytė, pristatydama savo drabužių derinį, kuriame dominuoja balta ir rusva spalvos. Nuo jos neatsiliko ir kolega J. Šatas, modeliui parinkęs kiek drąsesnių raudonos spalvos akcentų.

Kam stiliaus dvikovos užduotį atlikti pavyko geriau? Galutinis vertinimas priklauso tik nuo jūsų. Balsuokite!

Paklausta, kuris drabužis yra pagrindinis įvaizdžio akcentas, V. Šiaulytė tarė: „Nėra vienos taisyklės, negalime pasakyti – turėk vieną rankinuką ir tai bus jūsų vizitinė kortelė. Kiekvienas žmogus yra individualus, todėl pagrindiniu įvaizdžio akcentu gali tapti net kvapas“.

V. Šiaulytė prisipažino negalinti ramiai praeiti pro parduotuvių vitrinas, kuriose dėmesį traukia ryškiaspalviai kostiumėliai. Tai – silpnybė, kuriai stilistė negaili pinigų.

Stilistė taip pat siunčia žinutę Lietuvos žmonėms: „mieli žmonės, patikėkite, nešioti maišus, rinkti drabužius ir galvoti idėjas nėra lengva. Kiekvienas darbas yra savotiškai sunkus, reikalaujantis meilės ir atsidavimo, tad ir stilisto darbas – ne iš lengvųjų“.

Daugiau Viktorijos ir Joringio derinių nuotraukų išvysite DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)