Ketvirtosios šio sezono laidos tema – įvaizdis lietingai vasaros dienai. Mados kūrėja S. Nainė ir stilistas turėjo vos penkias minutes tam, kad parduotuvėje „F8 Outlet“ apsirengtų nuo galvos iki kojų.

Kam stiliaus dvikovos užduotį atlikti pavyko geriau? Galutinis vertinimas priklauso tik nuo jūsų. Balsuokite!

Kaip gi buvusi atlikėja nusprendė pasukti į mados verslą?

„Niekada negalvojau, kad būsiu mados kūrėja. Taip jau nutiko, kad užsukusi į audinių parduotuvę pastebėjau, kiek yra daug skirtingų medžiagų. Pagalvojau, jei pati mokėčiau siūti – kiek galėčiau visko prisiūti! Taip ir atsirado mano prekės ženklas – pradėjau mokytis pati siūti“, – apie verslo pradžią kalbėjo S. Nainė.

Simona neslepia mėgstanti apsipirkinėti, tačiau drabužiams pernelyg neišlaidauja: „Visada pažiūriu, kaip drabužis pasiūtas – tai tarsi profesinė liga. Kartais parduotuvėje pagalvoju: „Na jau ne, už šitą 90 eurų nemokėsiu!“.

Drabužis, Simonos nuomone, turi būti stilingas, kokybiškas ir už priimtiną kainą. „Niekada nekurčiau ir savo klientams nesiūlyčiau drabužių, kurių pati nevilkėčiau “, – sako S. Nainė.

Labai brangių drabužių ir aksesuarų savo garderobe kūrėja sako neturinti.

„Kadaise turėjau raudoną odinę „Prada“ rankinę, kuriai labai taupiau. Nenorėjau jokių užrašų, tik, kad pati žinočiau, jog čia „Prada“. Bet nuo to karto, kai šuo iškando rankinės odą, brangių daiktų nebeperku“, – juokėsi dizainerė.

Paklausta apie savo asmeninį stilių, Simona teigė mėgstanti sukneles, sarafanus, švarkelius, laisvalaikio kostiumus.

„Man patinka sluoksniuoti drabužius, mėgstu laisvus drabužius. Turiu tokią taisyklę – jei atidengiu kojas, pasirenku uždaresnius viršutinius drabužius. Jei atidengiu viršų, slepiu kojas. Kad oras cirkuliuotų“, – nusijuokė S. Nainė.

Daugiau Simonos ir Joringio derinių nuotraukų išvysite DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)