Antrosios šio sezono laidos tema – stilingas įvaizdis penktadieniui darbe. Tiek E. Vitulskienė, tiek stilistas turėjo vos penkias minutes tam, kad parduotuvėje „F8 Outlet“ nuo galvos iki kojų papuoštų modelį.

„Būti stilingam nėra taip paprasta, kaip norėtųsi. Stilius man – savotiška savęs, savo pojūčių ir charizmos išraiška“, – teigė E. Vitulskienė.

Jai antrino ir J. Šatas, dar kartą priminęs paprastą tiesą – žmogų sutinkame pagal išvaizdą, o palydime pagal protą. Tad kruopščiai apgalvotas įvaizdis yra raktas į sėkmę, jei norite sukurti gerą pirmąjį įspūdį.

Stilingą ofiso įvaizdį abu laidos dalyviai įsivaizdavo panašiai. Tiek Erika, tiek Joringis pasirinko marškinių ir kelnių derinį, talpią rankinę ir aukštakulnius batelius.

Tiesa, E. Vitulskienė pasiliko prie klasikinio varianto – šviesiai mėlynos spalvos marškinių ir rudų prigludusių kelnių, o štai stilistas nusprendė paimprovizuoti ir modelį aprengė į madą sugrįžusiomis platėjančiomis kelnėmis ir laisvesnio kirpimo dryžuotais marškiniais.

Tad kam stiliaus dvikovos užduotį atlikti pavyko geriau? Galutinis vertinimas priklauso tik nuo jūsų. Balsuokite!

Daugiau Erikos ir Joringio derinių nuotraukų išvysite DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (398)