O šis pavasaris bus kaip niekad palankus mums, lietuvaitėms, kurios mėgsta gana lakonišką stilių, žemės spalvas ir natūralius audinius. Visa tai – šio pavasario topų sąraše. Nors „Pantone“ metų spalva išrinko karališkąją mėlyną, Niujorko mados savaitės gatvės podiumas parodė ką kitą – visos lyg išprotėjusios renkasi smėlio ir kūno spalvas.

Šį sezoną itin madingas monochrominis įvaizdis, lengvi žemiški tonai ir minimalizmas. Tačiau viena tendencija išsiskiria kaip niekad anksčiau – midi ilgio sijonai.

Taip, būtent jie bus tas drabužis, kuris puikuosis kiekvienos madistės spintoje. O pasidėjus tikrajam pavasariui, kai už lango pūs lengvas ir šiltas pavasario vėjas ir nesinorės apkrauti savo derinio – rinkitės lengvus šilko ar viskozės midi sijonus: tobulo kirpimo, lengvai krintančius, vos matomos varpelio formos. Tokie ypatingai tiks prie šiltesnių megztukų ar vintažinio stiliaus švarkų – lengvas šilko sijonas bus lyg atsvara sunkiam viršutiniam drabužiui: oversized stiliaus megztukui ar švarkui su dideliais pečiais.

Vida Press nuotr.

Midi ilgio sijonai taip pat puikiai atrodo su ilgaauliais. Tad jei nori savo kasdieniniam įvaizdžiui suteikti šiek tiek daugiau prieskonių – rinkis šiek tiek platesnius ilgaaulius smailia nosimi, medvilninius baltus marškinėlius ir megztą kardiganą ar prailgintą švarką.

Derindama midi ilgio sijoną – nepamiršk spalvų. Renkantis lengvą ir neįpareigojantį basic stilių, gali nesukdama galvos eksperimentuoti su spalvomis, tad žydras sijonas ir aviečių spalvos batai – bus fantastiškas derinys. Nebijok derinti žalios spalvos su geltona ar violetinės su rožine. Pagrindinė taisyklė čia – nemaišyti daugiau nei dviejų, ar maksimum trijų ryškių spalvų viename derinyje. Ir geriau tegul drabužiai būna vienspalviai – taip bus kur kas lengviau kurti derinius, nei renkantis margus.

Vida Press nuotr.

Kodėl aš renkuosi A formos sijoną? Viskas labai paprasta. Jis – universalus. Su juo niekada nereikės sukti galvos ar svarstyti, ką derinti drauge. Puiku ir tai, jog jis atrodo fantastiškai tiek su marškinėliais trumpomis rankovėmis ir sportiniais bateliais, tiek su aukštakulniais ir nėriniuota palaidine. Vienas drabužis – visoms progoms. O ko daugiau reikia moteriai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)