Paprastai niujorkiečiai – nenuspėjami. Jie žavi savo įmantriu, bohemišku, moderniu stiliumi. Ryškios spalvos, tekstūros, įspūdingi audiniai ir sluoksniai – viskas tiesiog gniaužia kvapą, net garsiausi pasaulio dizaineriai semiasi įkvėpimo būtent iš niujorkiečių.

Tačiau šiemet viskas buvo kitaip. Visi kaip sutarę ant pjedestalo iškėlė monochrominį įvaizdį ir kupranugario spalvą. Ar tai reiškia, kad basic grįžta ne tik kaip basic, bet ir kaip naujausia mados tendencija?

Prancūzė Caroline de Maigret

Panašu, kad jau tuoj mus džiuginsiančio pavasario tendencija kaip ir aiški: žemiškos spalvos ir monochrominis įvaizdis. O tai džiugi žinia net ir toms, kurios nelabai moka derinti skirtingų spalvų ar tekstūrų.

Norint susikurti monochrominį įvaizdį reikia visai ne daug – vos kelių drabužių ir tos pačios spalvos skirtingų arba vienodų tonų. Beje, toks įvaizdis labai tinka toms, kurios nori atrodyti vizualiai aukštesnės ir lieknesnės.

Tad jeigu suki galvą, kaip be vargo ir didelių pastangų pradėti atsinaujini savo pavasario garderobą – šis būdas kaip tik tau. O jeigu pavargsi nuo monochrominio įvaizdžio, kurapnugario spalvą visada gali derinti ir su kitomis, ji viena iš tų, kuri tinka prie daug ko. Todėl įsigijusi kupranugario spalvos paltą ar megztuką – nešiosi juos dar ilgus metus.

Pavyzdys, kaip susikurti monochrominį įvaizdį vos su keliais drabužiais ir aksesuarais:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)