Sakysite, jog nenorite visos vaikščioti vienodos? Ir nereikia! Spintos kapsulė jokiu būdu nereiškia, jog visos turi atrodyti ir rengtis taip pat. Tačiau visos turi apsvarstyti kelis dalykus, prieš pradėdamos formuoti savo tobulą spintos kapsulę:

1. Darbo pobūdį ir statusą. T.y. kokias pareigas užimate ir ar jūsų darbe yra tam tikrų reikalavimų ar net specialus aprangos kodas.

2. Savo pomėgius ir gyvenimo tempą. Ką mėgstate veikti po darbų: ar keliaujate apsipirkti, o gal pasiimti vaikų, ar į sporto klubą.

3. Kokie drabužiai teikia daugiausiai džiaugsmo. Su kokiais drabužiais jaučiatės gražiausiai, patogiausiai.. labiausiai savimi?

Sudėliojusios visus pliusus ir minusus, jau turėtumėte bent jau maždaug žinoti, ko ieškote. Sakykime, jeigu jūs dirbate valstybinėje įstaigoje, kurioje aprangos kodas gana griežtas, tačiau po darbų turite daugybę kitų reikalų, tokių kaip: maisto pirkimas, vaikų pasiėmimas iš mokyklų – vadinasi, itin aukštų kulnų jau neieškosite, galbūt jums labiausiai tiktų kitten heel aukštakulniai?

Galbūt būtų paprasčiau, jeigu kalbėčiau tam tikrais tipais, kuriuos galėtumėte pritaikyti sau? Aš skiriu keturis tipus: rimta ir solidi, laisva, bet elegantiška, barbė devyndarbė ir patogumo mylėtoja.

Kaip žinoti, kokia esi tu ir kokios kapsulės tau reikia?

Rimta ir solidi

Esi ta, kuri kiekvieną dieną privalo būti pavyzdys kitiems, dažnai turi skaityti prezentacijas ar vesti susitikimus, esi dėmesio centre ir gali atsidurti net televizijoje. Todėl visada privalai būti pasitempusi, tvarkinga ir pasiruošusi. Blogos šukuosenos, ar nuaugusio manikiūro dienos – tau neegzistuoja. Kaip ir neegzistuoja nuskalbti marškiniai ar apsipūkavusios kelnės.

Tavo kapsulės spintos būtinieji:

- Skinny kostiumėlis (švarkas ir kelnės);
- Šilko suknelė iki kelių.
- Klasikiniai aukštakulniai
- Kūno spalvos pėdkelnės
- Švarkas

Stilius, spintos kapsulė

Laisva, bet elegantiška

Esi svarbi ir vertinama savo įmonėje, tačiau nesi įsprausta į rėmus, visada turi atrodyti reprezentatyviai, tačiau tikriausiai teismo salėje nesėdi, galbūt esi kurybininkė, o po darbo dar turi susitikimų su klubo, kuriam priklausai, merginomis, todėl nepatogūs aukštakulniai – ne tau.

Stilius, spintos kapsulė

Tavo kapsulės būtinieji:

- Švarkas
- Megztinis aukštu kaklu
- Plačios klasikinės kelnės
- Sportiniai bateliai ar odiniai lygiapadžiai

Barbė devyndarbė

Esi ta, kuri turi šimtus labai skirtingų darbų, retai kada sėdi vienoje vietoje ir, tikriausiai, retai kada būti biure prie kompiuterio. Tu – turi daug verslo kelionių, tad kelionės lėktuvu ir dažni skrydžiai – tau ne naujiena. Mėgsti aktyvų gyvenimą, todėl tavo rūbai privalo būti atitinkami.

Tavo kapsulės būtinieji:

- Susiaučiama, neglamžios medžiagos suknelė.
- Džinsai
- Kašmyro megztukas
- Balerinos

Stilius, spintos kapsulė

Patogumo mylėtoja

Esi ta, kuri visą dieną praleidžia prie kompiuterio, todėl tau svarbu jaustis patogiai ir nesušalti. Mėgsti jaukius drabužius, kurie lengvai prižiūrimi ir tarnauja ilgai. Tau svarbu, kaip atrodai, tačiau dar svarbiau, kaip jautiesi.

Tavo kapsulės būtinieji:

- Didelis megztas kardiganas.
- Minkštos medvilnės klasikinės kelnės
- Bodis ar lengvi medvilnės marškinėliai
- Marškiniai

Stilius, spintos kapsulė
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)