Drįsiu nesutikti. Klasikiniai marškiniai, pasitelkus šiek tiek fantazijos, gali būti labai įdomūs ir kaskart vis kitokie. Kartais į drabužį reikia pažvelgti kitu kampu tam, kad jis suskambėtų kitaip nei įprasta. Juk viskas prasideda nuo eksperimentų, todėl klasikiniai balti marškiniai taip pat gali tapti kur kas daugiau nei tik marškiniai. Kaip?

Sluoksniuok juos su suknelėmis

Prasidėjus šaltajam sezonui, pagaliau grįžta ir mano mėgstamas sluoksniavimas. Jau galime daugiau varijuoti su drabužiais ir tekstūromis. Todėl rudenį juos miksuok su suknelėmis ir sijonais. Ypač ilgesnius marškinius gali drąsiai rengtis po suknelėmis ar sijonais su dideliu skeltuku – taip parodydama ir marškinius. Arba ilgesnius marškinius pasirengdama po trumpesne suknele. Taip sukursi įdomesnį ir ne tokį kasdienišką įvaizdį, be to, galėsi ir šaltesniu metu panaudoti savo vasarines sukneles.

Top on top

Mano šio sezono atradimas – top on top arba palaidinė ant palaidinės. Tikriausiai pamenate, kai dar ne taip ir seniai buvo madinga rengtis džemperius ilgomis rankovėmis ir ant viršaus – marškinėlius su trumpomis? Toks maištininkų, rokerių įvaizdis.

Tadam – visa tai vėl grįžta. Tik šiek tiek subtiliau. Šį sezoną galime drąsiai panaudoti marškinius ir ant jų vilktis lengvas vasarines palaidines ant petnešėlių, tokio paties tipo sukneles ar liemenes. Tik šiuo atveju reikėtų pasirinkti šiek tiek labiau prie kūno prigludusius marškinius, o viršutinę palaidinę – laisvesnę. Taip pat gali drąsiai rinktis palaidinę su šiek tiek nėrinių – taip sukurdama ir puikų vakarinį įvaizdį.

Atvirkščiai

Šis būdas skirtas mėgstančioms eksperimentuoti ir išsiskirti iš minios. Aš, tiesa sakant, dar niekada to pati nesu bandžiusi, bet pamačiusi – susižavėjau. Vilkėdama marškinius atvirkščiai gali pabrėžti savo nugarą, į akis krentantį papuošalą ar nėriniuotą apatinį trikotažą. Toks įvaizdis tikrai neliks nepastebėtas vakarėlyje – ypač jei viską „pagardinsi“ aukštakulniais ir ryškiais lūpų dažais. Žinoma, vilkėti marškinius atvirkščiai labiau tinka tuomet, kai už lango šilčiau, tačiau juk geram vakarėliui temperatūra lauke nesvarbi.

Kartais pakanka tik leisti savo fantazijai atsiskleisti ir neriboti savęs. Žinoma, visada išlieka rizika prašauti. Tačiau kartais galima atrasti kažką labai įdomaus ir netikėto, o juk kiekvienos moters garderobe reikia tos mažos kibirkštėlės, kad gyventi būtų įdomiau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)