Jau turbūt supratai, kur link suku: noriu pasikalbėti apie vyrus. Pastaruoju metu apie vyrų stilių kalbama vis daugiau ir šiuolaikinis vyras turi ne tik atrodyti tvarkingai, bet ir stilingai. Žinoma, jiems pakanka kur kas mažesnės spintos, tačiau net ir ją reikia mokėti susiformuoti.

Tad kaip toje patarlėje, siūlau dramblį valgyti po mažą gabalėlį ir pradėti nuo pačių svarbiausių pamatinių dalykų. Gera žinia ta, jog norint sukurti tvirtą vyrišką kapsulę, reikia tikrai nedaug.

1. Kelnės. Lengvos, šviesios, klasikinio kirpimo kelnės – vienas svarbiausių drabužių kiekvieno vyro šiltojo sezono spintoje. Vasarą siūlau rinktis ploną džinsą, medvilnę ar liną.

2. Švarkas. Laisvo stiliaus švarkas tiks tiek darbe, tiek vakarėlyje, tiek išėjus pasivaikščioti į miestą. Vasaros sezoną rinkis ploną ir patogų. Yra puikių laisvalaikio švarkų be pamušalo viduje, jie leidžia kvėpuoti odai ir nesukelia nepatogumų.

3. Polo arba vienspalviai klasikiniai marškinėliai. Pamirškime visus marškinėlius su užrašais. Pirmiausia, pasitikėkime tuo, kas jau patikrinta. Polo arba klasikinio kirpimo vienspalviai marškinėliai visais laikais buvo vieni iš mėgstamiausių jų stilių tarp visų mados ar verslo krypčių atstovų.

4. Marškiniai. Kad ir kokį darbą dirbtum, tavo spintoje turi būti bent keli kokybiški marškiniai – be jų niekur. Ir prie džinsų, ir prie šortų, ir prie klasikinių ar laisvalaikio kelnių.

5. Batai. Patogūs mokasinai gali būti vienas iš geriausių pasirinkimų vasarai. Minkšta ir plona oda leis kojai visada jaustis patogiai. Na, o jei nesi mokasinų mėgėjas, juos vasarą gali keisti lengvais sportiniais bateliais.

6. Akiniai nuo saulės. Vienas iš būtiniausių ir reikalingiausių aksesuarų. Rinkdamasis juos visada atkreipk dėmesį į kokybę, nes tai itin svarbu renkantis bet kokius aksesuarus. Jau geriau įsigyti vienus, bet kokybiškus, negu daug ir nekokybiškų. Gali pataupyti ant drabužių, bet geriems aksesuarams – niekada.

7. Kompiuterio dėklas. Vienas iš įdomesnių aksesuarų, reikalingų šiuolaikiniam vyrui. Jis gali tapti tavo patogiu ir funkcionaliu stilius akcentu.

8. Diržas. Atrodytų, tokia nereikšminga detalė, bet stilingam vyrui jis tiesiog būtinas. Vasarą gali šiek tiek paeksperimentuoti ir rinktis pintus ar spalvotus diržus.

9. Telefono dėkliukas – kaip ir kompiuterio dėklas, taip ir telefonas. Nors tai yra tik darbo įrankiai, jie sukuria bendrą įvaizdį. Juk mažiausios detalės ir sustiprina arba sumenkina tai, ką jau sukūrei drabužiais ir pagrindiniais aksesuarais..

10. Laikrodis. Na ir žinoma, vienas iš nepakeičiamųjų. Geras laikrodis vyrui yra būtinas. Todėl į šį aksesuarą reikia nedvejoti, ar investuoti. O jei jau turi, nepamiršti gerai juo rūpintis. Pakeisti apyrankę, jei ji odinė, gerai nuvalyti ir nušveisti, jei jis sidabrinis ar auksinis.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)