Nuo amžių amžinųjų auskarai simbolizavo statusą, dabar jie yra tapę labiau kasdieniu ir visoms prieinamu aksesuaru. Tačiau vienaip ar kitaip jie vis dar gali išduoti tavo asmenybę ir puikiausiai tave charakterizuoti.

Labai svarbu žinoti, kokius auskarus rinktis prie vienokios ar kitokios šukuosenos. Kartais auskarai turi būti išryškinti ir jų jokiais būdais nereikia slėpti po didelėmis garbanomis, o kartais, atvirkščiai – tam, kad jie labiau išryškėtų reikia jiems leisti paslaptingai spindėti po didelėmis plaukų sruogomis. Atkreipk dėmesį, kad dideli auskarai geriausia suspindi prie suimtų plaukų.

Sietyno formos auskarai yra dideli, išraiškingi ir dažniausiai tampa pagrindiniu akcentu, todėl labiausiai tinka derinami prie aukštai sukeltų plaukų – balerinos kuodas ar „arklio uodega“ puikiai atskleidžia tokios formos auskarus.



Žiediniai auskarai
šiais metais ypatingai madingi, tačiau norint su jais atrodyti tinkamai, reikia nepamiršti, kad labiausiai jie tinka prie šiek tiek netvarkingos, paveltos šukuosenos: išsidraikiusios arklio uodegos su keliomis, lengvai ant veido krintančiomis sruogomis.

Daugiau nei vienas auskaras ausyse – jau yra kiek neįprasta, skirtingų formų ir kartais net spalvų auskarai ausyje sukuria netvarkingumo (tačiau nebūtinai blogąja prasme) jausmą. Todėl šukuosena turėtų būti atvirkščiai – tvarkinga. Galbūt net šiek tiek sudėtingesnė – puikiai tiktų prancūziškai supinta kasa ant šono arba supinta kasa ant šono ir iš jos susuktas kuodukas.

Auskarai su mėnulio akmenimis taip pat grįžtanti tendencija, jie yra ypatingi, spalvingi, traukiantys dėmesį, o trumpas kirpimas – dar labiau juos išryškintų, todėl tokie auskarai atrodo fantastiškai moterims, kurios nešioja trumpesnes šukuosenas.

Perlai atsiskleidžia segimi kontrastinguose deriniuose – prie odinių, trikotažinių ar džinsinių drabužių. Tad ir šukuosenos norėtųsi čia ne tobulos, o greičiau žaismingos ir nerūpestingos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją