Studijų metu (ir Lietuvoje, ir Italijoje) pati visada norėjau kažko naujo, nuolat atrodyti stilingai, turėti drabužius ir aksesuarus, kurie yra madingi, tačiau tam daug pinigų leisti negalėjau, todėl išmokau suktis. Visuomet yra išeitis, tik reikia įdėti daugiau pastangų ir fantazijos. Tiesa, ir tai visiškai nereiškia, kad reikia visada pirkti tik daug ir pigiai. Visko pagrindas – balansas.

Žmogaus stilingumas nepriklauso nuo jo išleidžiamų pinigų kiekio. Yra daugybė parduotuvių, kuriuose gali rasti ir labai nebrangių rūbų, o tinkamai juos derindama ir žinodama, ką pirkti, gali atrodyti kaip už milijoną.

Tad kokius drabužius ir aksesuarus gali įsigyti pigiai ir atrodyti puikiai? Štai mano sąrašas.

Rankinė, nešiojama ant juosmens

Ryškus trendas, kuris ateinantį šiltąjį sezoną ir toliau karaliaus gatvėse. Ir tau visai nebūtina pirkti prekinių ženklu tiesiogiai nuo mados savaitės podiumo, kuri kainuoja pusantro tūkstančio eurų. Tokių rankinių gali rasti greitosios mados parduotuvėse. Galbūt jos nebus tokios kokybiškos ir ilgaamžės, tačiau atrodys ne ką prasčiau, o kitą sezoną lengva ranka galėsi su ja atsisveikinti.

Gyvatės odos batai

Jau esu minėjusi, jog gyvatės oda pavasario-vasaros sezoną ir toliau nesitrauks iš lentynų. Žinoma, nusipirkti tikros gyvatės odos batus – didžiulė investicija. Tačiau tai nereiškia, jog turi taupyti keletą metų, kol ši tendencija išeis iš mados. Pasikartosiu, jog geriau investuoti ne į trendus, o į klasikinius drabužius ir aksesuarus, kurie visada turės savo vertę. O į greitai besikeičiančią madą reikėtų žiūrėti paprasčiau. Todėl ir gyvatės odos batus gali įsigyti ir už 50 eurų.

Marga, raštuota suknelė

Dievinu Victoria Beckham sukneles – jos tiesiog kvapą gniaužiančios, o kitą sezoną bus labai madingos itin margos ir raštuotos, lengvo audinio, midi ilgio jų versijos. Žinoma, norint įsigyti šios dizainerės suknelę kainuotų gerokai daugiau nei norėtumėm jai išleisti. Tačiau visada yra išeitis – rinkis panašaus modelio, rašto, tačiau galbūt pigesnio audinio suknelę. Poliesteris šiais laikais yra labai ištobulėjęs, be to, atrodo tikrai puikiai, yra patvarus ir neglamžus.

Aksesuarų sluoksniavimas

Daug, įvairių formų, dydžių ir ilgių aksesuarų sluoksniavimas atrodo puikiai, tačiau iš pirmo žvilgsnio gali kainuoti nemažai: keli skirtingo ilgio pakabukai ar keli žiedai – juk papuošalai kainuoja tie daug. Tačiau tai yra tik mitas, kurį jau kurį laiką esu sugriovusi – kokybiški, patvarūs ir stilingi papuošalai gali kainuoti visai nedaug ir tarnauti ilgai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)