Didelis, jaukus ir storas megztinis visuomet yra mano kapsulės sąraše. Savo spintoje turiu ir klientėms patariu turėti bent kelis basic megztinius: megztinį aukštu kaklu, plonytį kašmyrinį ar lengvos vilnos megztinį ir storų siūlų šiltesnį, bet ne pernelyg ryškių spalvų, kad galėtum užsimesti ir ant suknelės, ir ant marškinių. Nors, tiesą sakant, vieną ryškų smagu įmaišyti greta saugių spalvų. Šįkart mano pasirinkimas – skaisčiai rožinis. Tada tereikia smagių lūpų dažų ir voila’!

Nepaisant to, jog basic drabužiai dominuoja, visada žvalgausi per petį stebėdama, kas mados padangėse atsirado naujo, kokie įdomesni sprendimai priimti šį sezoną ir kuo gi įmantresniu galėčiau papildyti savo ar klienčių spintas.

Remtis vien tendencijomis yra neprotinga, todėl sujukime tendencijas su praktika. Ką iš dabar madingiausiųjų TOP viršūnių tau vertėtų pasirinkti atsižvelgiant į tavo figūros formą?

Obuolys

Kadangi tavo viršutinė dalis yra plačiausia, su megztiniais turėtų būti sudėtingiau, nes jie linkę pabrėžti kiekvieną apvalumą arba pridėti apimties pačiose netinkamiausios vietose.

Labiausiai tau tiktų atviri ir ilgi kardiganai, jie suteiks tavo figūrai daugiau balanso, be to, vilkimi prasegti, susiaurins siluetą, ypač jei jie skirtingos spalvos nei po apačia vilkima palaidinė ar marškinėliai. Siūlyčiau vengti megztinių aukštų kaklu arba palei pat kaklą kirptu apvaliu kaklu, nes jie vizualiai stambina ir platina viršutinę kūno dalį.

Stačiakampis

Šio figūros tipo moterims reikia sukurti moteriškus linkius (arba lengvai pamaskuoti centrą) bei pridėti šiek tiek daugiau apimties ties klubais, tačiau nusiminti nereikėtų, nes tu gali drąsiai eksperimentuoti su labai storais audiniais ir siūlais, su įvairiomis geometrinėmis formomis, linijomis ir ryškiomis spalvomis, dabar labai madingi kutai – kurie tau puikiai tiks.

Puiku, jei megztinis yra vizualiai platesnis nei apatinė kūno dalis, puikus derinys – siauros kelnės arba pieštuko silueto sijonas ir platus megztinis.

Smėlio laikrodis

Jokiu būdu neslėpk savo moteriškos figūros po ilgais ir nukarusiais megztiniais. Atvirkščiai – rinkis plonyčio audinio, gana aptemptus, ar surišamus ties liemeniu – tau taip pat labai tiks aptemptas megztinis- suknelė. Nuostabiai atrodysi su vienos spalvos drabužiu, gali naudoti ir diržą talijai pabrėžti, puikiai tiks platus grubus odinis, surištas į mazgą.

Kriaušė

Tau reikėtų vengti ilgų megztinių, kurie baigiasi ties tavo sėdmenimis – tai yra didžiausia klaida, kurią daro daugybė moterų. Jei galvoji, jog taip pridengsi savo užpakaliuką – klysti. Atvirkščiai – jį tik pabrėši. Rinkis trumpesnius, storesnio audinio megztinius, o jei bijai kad megztinis bus per trumpas, po apačia pasivilk ilgesnius marškinius ar plonytę šilko palaidinę, taip gudriai sužaisi sluoksniais.

Nuotraukos Vida Press ir soc. tinklų
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)