Neseniai viename straipsnyje perskaičiau gerą frazę: mus labiau apibūtina tie dalykai, kuriems pasakome „ne“, nei tie, kuriems pasakome „taip“. Būtent su šia mintimi ir rašiau šitą tekstą.
Pasiklysti tarp patarimų ir didžiulio kiekio informacijos taip paprasta. Todėl šiandien noriu pakalbėti apie tai, kokioms karščiausioms šio sezono tendencijoms, mano galva, vertėtų ištarti NE.

1. Pernelyg ilgos rankovės. Esu nieko prieš šiek tiek ilgesnes rankoves, ypač šaltuoju metu – tai praktiška. Tačiau kas per daug, ir nėra ovacijų vertas komplimentas. Įsivaizduok save su 10 centimetrų per ilgomis baltų marškinių rankovėmis.... Teoriškai – įdomu. Praktiškai – skalbti turėtum kas dieną. Ne ačiū. Tiesa, turiu alternatyvą su lengva korekcija: jei tos super ilgos rankovės būtų itin siauros ir gražiai susisluoksniuotų ties riešais kaip audinio perteklius – manau gimtų visai stilinga detalė.

2. Super mini rankinės. Mados fotosesijoje tai atrodo įspūdingai. Kontrastai visuomet žiūrisi įdomiai. Tačiau ar tikrai pirktum kelis šimtus eurų kainuojančią rankinę savo telefonui? Nepameskime galvos dėl niekų.

3. Holograma. Tai drabužiai, kurie yra pasiūti iš itin blizgaus, plono audinio panašaus į hologramą (arba kompaktinius diskus, jei dar tokius pameni). Podiumai spindėte spindėjo nuo šių drabužių, tačiau tai vienkartinis malonumas. Sunkiai derinamas, tinkantis tik itin lieknam siluetui, be proto ryškus. Vėl gi, idėja – puiki. Tačiau kasdieniniame gyvenime aš pinigus išleisčiau kažkam pastovesniam.

4. Struktūra. Struktūriniai švarkai, palaidinės, sijonai ir net kelnės – viskas labai ant bangos. Pastaruoju metu vis labiau populiarėja smulkiais rombukais siuvinėto audinio drabužiai. Man iš tokio audinio pasiūti švarkai atrodo fantastiškai. Tačiau neskubėkime pirkti palaidinių, sijonų ar kelnių iš tokio audinio. Jei turi platesnius klubus, didesnę krutinę ar kitų žavių moteriškų apvalumų – ši tendencija yra raudonas šviesoforo signalas tau. Toks audinys vizualiai išplatina ir padidina siluetą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)