Ilgai kompleksavusi dėl lūpų formos (labiau galvoje, nei realybėje), matavausi skirtingas spalvas ir atspalvius ir galiausiai vieną dieną atėjo TA diena ir aš išėjau į gatvę ryškiai raudonomis lūpomis. Tada ir prasidėjo mano romanas su raudona, raudonojo vyno, skaisčia koraline ar rudai raudona. Ir, žinoma, skaniai ryškia rožine.

Negaliu atsispirti malonumui kaskart rinktis vis kitokį atspalvį, o nuotaiką puikiausiai atspindi jau vien ta mintis, kai nusprendžiu, kurių lūpų dažų noriu ir ką prie jų vilksiuosi. Yra ne viena priežastis, kodėl mano garderobas gana ramių spalvų, su vos keliais spalvotais akcentais. Mano spintoje nėra įmantrių formų ar keistų faktūrų – visą spalvų, ryškumo ir išraiškos poreikį patenkinu vis kitokiais lūpų dažais.

Agnė Gilytė

Ne veltui man labai patinka ir įkvepia frazė, kad šiandien vilkiu raudoną, nors kalba eina ne apie drabužius, o apie lūpų dažus. Man ji puikiausiai tinka, nes retai būna dienų, kai nenoriu raudonų lūpų dažų. Teko girdėti ar skaityti, kad ryškiems lūpų dažams reikia pribręsti, sunku jais tiesiog padengti lūpas. Vienos tai padaro anksti, kitos jaukinasi ir brandinasi ne vienerius metus.

Bandau įvairius prekinius ženklus, turiu kelis favoritus. Tik vienų lūpų dažų esu pirkusi tą pačią spalvą du kartus (nes baigėsi), o dažniausiai ieškau vis naujų. Skirtingais metų laikais vertinus skirtingas tekstūras, nes nekenčiu superriebių ir supersausų lūpų dažų.

Na, o mano prioritetas numeris vienas yra lūpų dažų patogus padengimas ir matiškumas. Esu beveik tikra, kad net jei būtų labai madingi, tarkim, šlapio efekto ryškūs lūpų dažai, man vis tiek svarbiau būtų likti ištikimai savo įsitikinimui, kad matiniai lūpų dažai man patinka labiausiai.

Pirmą kartą visi raudoni lūpų dažai atrodo vienodi, o dabar man jie visi tokie skirtingi! Tai itin stipriai pajaučiu tada, kai gaunu dovanų lyg ir klasikinės raudonos spalvos, bet spalvoje būna tai per daug aukso, tai per mažai šaltumo, tai konsistencija ne ta.

Jaučiu, kaip lempu, bet tuo pačiu ir dar tvirčiau įsitikinu, kad žinojimas tai, kas tau tinka ir tai, ko tu nori, ilgainiui yra didelė vertybė formuojant ir palaikant savo individualų stilių. Be to, tai puikus ginklas – atkreipti dėmesį, suskurti išskirtinumą, o galiausiai tai tampa ir savotiška vizitine kortele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)