Skaitydama mano patarimus, ką rengtis, ir domėdamasi naujomis tendencijomis greičiausiai pamiršai vieną nepaprastai svarbų dalyką – savo kūno formas, kitaip sakant, figūros tipą.

Į tam tikrus rėmus įspraudus tai, su kuo tu gyveni kasdien, bus paprasčiau išsirinkti tinkamus drabužius. Lengva pasakyti: mėlyni džinsai dera su juodu švarkeliu ir balta palaidine. O kokie tie džinsai? Kodėl su tais, kuriuos dėviu, atrodau trumpomis kojomis ir nukarusiu užpakaliu?

Nesvarbu, tu aukšta ar žema, tavo kojos trumpos ar ilgos, užpakaliukas plokščias ar riestas, krūtinė didelė ar plokščia, liemuo ilgas ar plonas, ar jo išvis nėra – kiekvienam kūno sudėjimui yra tinkami drabužių siluetai.

Žinant šiuos kodus (ir jais remiantis!) ir apsipirkimas parduotuvėje, ir spintos naršymas nebebus vienos juodžiausių akimirkų tavo gyvenime, kai tiesiog niekas netinka, su viskuo jautiesi stora, o noras baigiasi besaikiu pirkimu arba patempta lūpa, kad niekas netinka ir apskritai, gyvenimas nepasisekė.

Agata Gri nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)