Drąsiai galiu teigti, kad ne tik teoriškai, bet ir realiai esu labai daug dalykų išbandžiusi pati, todėl nedvejodama galiu atsakyti, kad vietoje daugybės makiažo priemonių, aš pirmiausia investuoju į gerą kosmetologę, vietoje begalės eksperimentų su plaukais ir skaudžių tinkamos šukuosenos ieškojimų, aš visada pasitikiu tik profesionalais.

Vietoj greito, gausaus ir pigaus maisto (aišku, kad būna išimčių) – visada renkuosi kažką sveiko ir lengvo. Ir, žinoma, mane papirks šis tas gero ir kokybiško vietoje kažko daug, įvairaus, pavienio ir abejotinos kilmės.

Kokybė ir harmonija visada yra geriausia gyvenimo filosofija. Ir santykiuose, ir meilėje, ir darbe, ir, žinoma, spintoje – jau geriau penki daiktai, negu krūvos, kurių taip niekad ir neapsivilksi, nes pirkai per išpardavimą, chaotiškai, spontaniškai, o gal tiesiog sugundyta kainos.

Dažniausiai savo spintos turiniu susirūpiname rudenį, kuomet atšąla oras, kyla panika dėl naujo palto, kokybiškų batų ar naujausių aksesuarų. O vasarą, natūralu, apie tai pagalvojame gerokai rečiau. Juk atostogos (arba jos netrukus prasidės)! Įsispiriame į šlepetes, užsimetame šį tą lengvo ir voila!.

Pala, pala, pala – man svarbu, kad net ir užsimetusi tą „kažką“ atrodytum pritrenkiančiai (taip, šortai ar džinsai taip pat čia skaitosi). Tad vasaros kapsulė yra ne ką mažiau svarbi, patikėk – kai nereikia nervintis, ką dėti į atostogų lagaminą, galva būna kur kas lengvesnė!

1 derinys. Plačiabriaunė skrybėlė ir vadinamieji mules – įsispiriami batai su atviru kulnu – šio sezono topas. Na, o basic tipo trikotažinė suknelė bus puiki palydovė kiekvienos kelionės metu – ji beveik nesiglamžo, puikiai džiūsta, tad ir skalbiant nekils jokių problemų. Ko daugiau reikia?

2 derinys. Ryškūs raštai, iš tolo šviečiančios spalvos ir dideli kontrastai – man tai asocijuojasi su vasara. O jei dar pridėsime masyvius aksesuarus – būsi tikra žvaigždė. Viską lipdau ant basic tipo baltų marškinėlių, be jų aš kaip be rankų.

3 derinys. Džinsinis švarkas – nepakeičiamas vasaros vakarais. Man jis geriausiai atrodo prie klasikinio pieštuko formos sijono. Šis sijonas tiks tiek prie aukštakulnių, tiek prie sportinių batelių ir net prie šlepečių keliaujant į paplūdimį. Man tai – tobulos vasaros dienos pabaiga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)