Tad aš atkūriau 3 savo vasariškus derinius, kurie tiks bet kokiai temperatūrai, iš kurių gali semtis įkvėpimo kurdama savo derinius!

+30 paplūdimyje

Žinoma, be kokybiško maudymosi kostiumėlio neišsisuksi, aš mėgstu derinti skirtingų maudymosi kostiumėlių dalis ir paįvairinti paplūdimio įvaizdį lengvais aksesuarais: akiniais nuo saulės ar kaklo papuošalu.

Dažnai slepiuosi po vyriško tipo skrybėle ar marga skara, kurią naudoju ir kaip patiesalą, ir kaip apsaugą nuo saulės, ir pečiams apsigobti, kai saulė pasislepia už debesies.

Norit lengvai prisidengti ar nenudegti visuomet gelbsti mano lininiai marškiniai, be kurių sunkiai galiu įsivaizduoti savo ar bet kieno kito atostogas. Ir kas sakė, kad lūpas pasidažyti reikia tik einant į miestą?

Agnė Gilytė

+25 pasivaikščiojimams

Vasarą spalvos – esminis dalykas, ypač jei jas renkiesi retai. Nebijok, nedvejok ir eksperimentuok. Čia aš pasirinkau juodos, ryškiai mėlynos ir ryškiai geltonos tandemą.

Sluoksniavimas ir asimetriškas palaidinės sukišimas į džinsus išsprendžia plataus silueto klausimą, o ryškiaspalvė avalynė nuobodaus ir sauso įvaizdžio dilemą.

Agnė Gilytė

+17 susitikimams

Kai atvėsta, vis tiek nesinori striukių ar kelnių. Man labai patinka žaisti žaidimą šilta-šalta, galime-negalima ir vidurvasary prie siauro trikotažinio sijono išsitraukti iš spintos didelė jaukų megztinį.

Šilto drabužio kontrastas su nuogomis kojomis visuomet atrodo seksualiai, be to, taip lengvai gali reguliuoti savo kūno temperatūrą. Jauku, šilta, tačiau vis tiek stilinga ir vasariška.

Agnė Gilytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)